Tilbage til toppen
Tørretumbler BEKO DPY8506GXB1, varmepumpe, 8 kg, 15 programmer, klasse A+++, hvid
Tørretumbler BEKO DPY8506GXB1, varmepumpe, 8 kg, 15 programmer, klasse A+++, hvid
Tørretumbler BEKO DPY8506GXB1, varmepumpe, 8 kg, 15 programmer, klasse A+++, hvid
Tørretumbler BEKO DPY8506GXB1, varmepumpe, 8 kg, 15 programmer, klasse A+++, hvid

1 / 4

Tørretumbler BEKO DPY8506GXB1, varmepumpe, 8 kg, 15 programmer, klasse A+++, hvid

7.006,85 kr.
PROSMART ™ INVERTER MOTOR ProSmartInverter-motoren er din pålidelige partner, når du har brug for ro i sindet. Den er udstyret med en række fordele, som du allerede kan se ved første brug: 10 års garanti, energieffektivitet, som du kan se på din el
Læs mere

PROSMART ™ INVERTER MOTOR

ProSmartInverter-motoren er din pålidelige partner, når du har brug for ro i sindet. Den er udstyret med en række fordele, som du allerede kan se ved første brug: 10 års garanti, energieffektivitet, som du kan se på din elregning, lavere støjniveau gennem forbedret hastighedskontrol, fravær af vibrationer og eliminering af elektromagnetiske emissioner, så du kan nyde ro i sindet med din familie. Alle disse fordele fordobles af dens holdbarhed og robusthed, hvor sliddele som kulbørster er blevet fjernet.


ECO GENTLE - VARMEPUMPE

Bekos varmepumpeteknologi hjælper dig med at spare energi. Eco Gentle Heat Pump gør det muligt at bevare og recirkulere varm luft, så tøjet tørrer ved en lavere temperatur, og du kan nyde de levende farver i dit tøj længere. Den lukkede varmepumpe er den mest effektive i tørringsprocessen sammenlignet med konventionelle modeller.


COWBOYBUKSER

Perfekt og jævn tørring selv for tykke stoffer, der er sværere at tørre med almindelige programmer, især langs benene, hvor stoffet er meget tykkere. Jeansprogrammet er perfekt til tørring af jeans og fleece.


DISPLAYET TIL RESTERENDE TØRRETID

Giver dig mulighed for at estimere den korrekte tørretid for at undgå at ændre dit daglige program.


UDENDØRS/SPORT

Programmet er designet til udendørs entusiaster og anbefales til sportstøj lavet af syntetisk eller bomuld.


DAILY EXPRESS

Programmet garanterer hurtig tørring af 2 skjorter på kort tid, klar til strygning.


AQUAWAVE ®

Aquawave-teknologien med sit specielle design skaber optimale og effektive tørreforhold uden bevægelser, der kan beskadige stoffet. Badekarrets unikke kontur og padlernes form gør det muligt for tøjet at bevæge sig flydende under tørring og efterligne bølgernes naturlige rytme. Så din yndlingsskjorte vil se ud som ny, hver gang den tørres.


OPTISENSE ®

Teknologien optimerer tørringen ved hjælp af temperatur- og fugtighedssensorer, så du kan vælge tørreniveauet for dit tøj. Tørretumbleren slukker automatisk, når tørreniveauet på dit tøj er på det ønskede niveau. Derudover beskytter og forlænger den specielle sensor til detektering af spændingsfald tørretumblerens levetid.


HYGIEJNISK TØRRING

Ønsker du ekstra hygiejne til dit tøj? Hygiejnetørringsprogrammet anbefales til tørring af børnetøj, undertøj eller håndklæder, der skal hygiejniskiseres umiddelbart efter vask.


UAFHÆNGIG ANTI-KNUSNING.

Funktionen Auto Anti-Sicking aktiveres automatisk, hvis vasketøjet ikke tages ud af tørretumbleren, efter at programmet er afsluttet. Tromlens bløde virkning får tøjet til at løsnes, forhindre sammenfiltringer og løsne sig uden rynker.


SKJORTER

Et specielt tørreprogram for at forhindre skader på skjorter og forlænge deres levetid. Dette specielle program bruger færre og blidere bevægelser, så skjorterne tørres med færre folder for at lette strygningen.


SARTE

Garanteret fleksibilitet. Du kan vælge den optimale tørretid mellem 10 og 160 minutter for at få perfekt tørring ved lave temperaturer.


MIX/DAGLIGT

Er du for bekymret for at sortere tøjet efter stof? Det blandede program giver dig mulighed for at tørre tøj lavet af syntetiske stoffer og bomuld i samme tørrecyklus, men det kan også bruges til at tørre sportsudstyr til daglig brug.


ULDBESKYTTELSE

Dette program sikrer en skånsom og sikker tørring af uldbeklædning.


ØKO I BOMULD

Dette program er beregnet til tørring af bomuldstøj, der kan modstå høje temperaturer, men på en økonomisk måde. Vælg det ønskede tørringsniveau afhængigt af stoffets tykkelse.


SYNTETISKE

Programmet er beregnet til tørring af syntetisk vasketøj, og du kan vælge det ønskede tørringsniveau afhængigt af stoffets tykkelse.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser