Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Tørretumbler BEKO B5T69233, varmepumpe, 9 kg, 15 programmer, klasse A++, hvid
Tørretumbler BEKO B5T69233, varmepumpe, 9 kg, 15 programmer, klasse A++, hvid
Tørretumbler BEKO B5T69233, varmepumpe, 9 kg, 15 programmer, klasse A++, hvid

1 / 3

Tørretumbler BEKO B5T69233, varmepumpe, 9 kg, 15 programmer, klasse A++, hvid

7.579 kr.
GENBRUGSDRY™ Alt, hvad vi gør, har en større indvirkning på planeten, end vi kan forestille os: fra vores madvalg til vores biler og tørretumblere. Beko RecycledTørrere™ bruger 2420 tons* genanvendt plast til at fremstille plastkomponenterne, hvilk
Læs mere

GENBRUGSDRY™

Alt, hvad vi gør, har en større indvirkning på planeten, end vi kan forestille os: fra vores madvalg til vores biler og tørretumblere. Beko RecycledTørrere™ bruger 2420 tons* genanvendt plast til at fremstille plastkomponenterne, hvilket giver den samme holdbarhed og ydeevne, samtidig med at planeten bliver renere. For et sundt liv på en sund planet. 

*Arcelik A.S. brugte i alt 2420 tons genbrugsplast i produktionen af tørretumblere i 2019 og 2020.


JERNFINISH

Med IronFinish har du tøj, der er klar til brug! Strygning af tøj hver dag kan være trættende. Bekos IronFinish tørretumbler tager sig af alt dette og hjælper dig med at få dit tøj helt tørt og klar til brug. Det fungerer ligesom et strygejern, der sprøjter vand og damp ind i dit vasketøj ved den perfekte temperatur og på det rigtige tidspunkt. På denne måde vil dine stoffer være glatte og klar til brug, ligesom hvis du havde stryget dem. Lad din tørretumbler gøre arbejdet for dig, så du kan komme videre med det, der virkelig er vigtigt!


LET AT BEVOGTE

Dette program er designet til at reducere folder på skjorter og T-shirts ved hjælp af en dampfunktion gennem IronFinish-teknologi. Dette program eliminerer behovet for at stryge skjorter efter tørring. Programmet kan bruges til 1, 3 eller 6 genstande, og afhængigt af stoffets type og tykkelse kan procentdelen af reduktion af folder varieres. *Resultater fra uafhængige tests udført på 100% bomuld, 100% polyester, 100% viskose og 56% bomuld - 44% polyester inkluderet i IronFinish-programmet.


ECO GENTLE - VARMEPUMPE

Beko tørretumbler med varmepumpeteknologi hjælper dig med at spare energi. Eco Gentle Heat Pump gør det muligt at bevare og recirkulere varm luft, så tøjet tørres ved en lavere temperatur, og du kan nyde de levende farver på dit tøj i længere tid. Den lukkede varmepumpe er den mest effektive i tørringsprocessen sammenlignet med konventionelle modeller.


AQUAWAVE ®

Aquawave-teknologien med sit specielle design skaber optimale og effektive tørreforhold uden bevægelser, der kan beskadige stoffet. Badekarrets unikke kontur og padlernes form gør det muligt for tøjet at bevæge sig flydende under tørring og efterligne bølgernes naturlige rytme. Så din yndlingsskjorte vil se ud som ny, hver gang den tørres.


HYGIEJNISK TØRRING

Ønsker du ekstra hygiejne til dit tøj? Hygiejnetørringsprogrammet anbefales til tørring af børnetøj, undertøj eller håndklæder, der skal hygiejniskiseres umiddelbart efter vask.


TIDSPROGRAM

Vælg den ønskede tørretid for dit vasketøj. Du kan vælge programtiden mellem 10 og 160 minutter for at opnå det ønskede tørringsniveau ved lave temperaturer. I dette program kører tørretumbleren i det valgte tidsrum, uanset hvilket tørringsniveau tøjet har.


OPTISENSE®

Teknologien optimerer tørringen ved hjælp af temperatur- og fugtighedssensorer, så du kan vælge tørreniveauet for dit tøj. Tørretumbleren slukker automatisk, når tøjet har nået det ønskede tørreniveau. Derudover beskytter og forlænger den specielle sensor til detektering af spændingsfald tørretumblerens levetid.


HYGIEJNISK FORFRISKNING

Du kan bruge dette program til tørt tøj og til vask, som du vil desinficere uden vask. Det muliggør effektiv dekontaminering af tørre tekstiler med varm luft.


DAILY EXPRESS

Programmet garanterer hurtig tørring af 2 skjorter på kort tid, klar til strygning.


DISPLAYET TIL RESTERENDE TØRRETID

Du kan estimere den rigtige tørretid for at undgå at ændre din daglige tidsplan.


UDENDØRS/SPORT

Programmet er designet til udendørs entusiaster og anbefales til sportstøj lavet af syntetisk eller bomuld.


AUTOMATISK ANTI-FOLDNING

Funktionen Auto Anti-Shrink aktiveres automatisk, hvis vasketøjet ikke tages ud af tørretumbleren, efter at programmet er afsluttet. Den bløde tromlefunktion løsner tøjet, forhindrer sammenfiltringer og løsner sig uden rynker.


COWBOYBUKSER

Perfekt og jævn tørring selv for tykke stoffer, der er sværere at tørre med almindelige programmer, især langs kanten, hvor tykkelsen af pandehåret er meget større. Jeansprogrammet er perfekt til tørring af jeans og fleece.


BLANDE

Har du for travlt med at sortere tøj efter stof? Mix-programmet giver dig mulighed for at tørre syntetiske stoffer og bomuld i samme tørretumbler.


BOMULD

Programmet er beregnet til tørring af bomuldstøj, der kan modstå høje temperaturer. Vælg det ønskede tørringsniveau afhængigt af stoffets tykkelse.


ØKO I BOMULD

Programmet er fokuseret på tørring af bomuldstøj, der kan modstå høje temperaturer, men på en økonomisk måde. Vælg det ønskede tørringsniveau afhængigt af stoffets tykkelse.


FORÆLDRENES

Funktionen kan aktiveres for at forhindre, at standardprogrammet ændres, især når børn leger ved tørretumblerens kontrolpanel. Børnesikringsfunktionen gør det umuligt at få adgang til tørretumblerens knapper.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser