Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Thomas centrifuge centri 772 sek.
Thomas centrifuge centri 772 sek.

1 / 2

Thomas centrifuge centri 772 sek.

1490 kr.
Bemærk! Dette produkt er blevet maskineoversat.Progressive tørring af tøj er tid, penge og strømbesparende. Med spin tørretumbler sparer Thomas Centri 772 sek energi af miljømæssige årsager. Det er en garanti for økonomisk tørring. Thomas Centri er v
  • For 3 kg tørt vasketøj Umweltschonend- og energ...
Læs mere
Bemærk! Dette produkt er blevet maskineoversat.

Progressive tørring af tøj er tid, penge og strømbesparende. Med spin tørretumbler sparer Thomas Centri 772 sek energi af miljømæssige årsager. Det er en garanti for økonomisk tørring. Thomas Centri er velegnet til store og små husstande - med eller uden vaskemaskine. Især med hånden vaske dem ersparet den irriterende vridning. Vasketøjet er i stedet kastet blidt og tør hurtigt. Ligeledes er rester detergent reduceres. Sofistikeret sikkerhedsteknik, bevist en million gange, at sikre en sikker og nem betjening. Thomas Centri 772 sek er udstyret med det patenterede Thomas single-hånd sikkerhedskredsløb.

Hurtige fakta

  • For 3 kg tørt vasketøj Umweltschonend- og energ...
Upptäck mer inom Husholdning & køkken
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .