Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

THE GRID 2.0 - 26'

(0)
Skrive en anmeldelse
THE GRID 2.0 - 26'
THE GRID 2.0 - 26'
THE GRID 2.0 - 26'
THE GRID 2.0 - 26'
THE GRID 2.0 - 26'
THE GRID 2.0 - 26'
500 kr.
Fragt fra 100 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-10 Arbejdsdage
    Fragt fra 100 kr.
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

TriggerPoint GRID Foam Roller har et hult kerne design, der er sammensat af en patenteret skumoverflade med flere densiteter, der leverer fast kompression på stramme muskler, knuder og knæk. De proprietære Distrodensity-zoner replikerer følelsen af en massageterapeuts hænder, som hjælper med at fremme strømmen af blod og ilt - de vigtigste næringsstoffer, der er nødvendige for at reparere muskler. Ideel til begyndere til avancerede ruller, GRID Foam Roller frigiver muskelsmerter og tæthed, forbedrer mobiliteten og øger cirkulationen for at hjælpe brugerne med at bevæge sig og føle sig bedre.

TriggerPoint giver mennesker i alle livsstiler mulighed for at bevæge sig og føle sig bedre. TriggerPoint designer og udvikler innovative massageterapiverktøjer, der efterligner berøringen af en behandlers hænder - hvilket gør deres skumruller, håndruller, massagepinde og kugler ideelle til personer i alle aldre, størrelser og atletiske evner.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.