Tilbage til toppen
Swiffer - moppe + 11 patroner (8 tørre, 3 våde)
Swiffer - moppe + 11 patroner (8 tørre, 3 våde)
Swiffer - moppe + 11 patroner (8 tørre, 3 våde)

1 / 3

Swiffer - moppe + 11 patroner (8 tørre, 3 våde)

(1 anmeldelse)
258 kr.
Swiffer gulv rengøring starter kit med støv indsamling klude og klude Endelig har du en løsning til din rådighed, der giver dig mulighed for at feje gulvet og rense det med et værktøj! Swiffer Floor Cleaning Starter Kit indeholder tykke, tørre k
Læs mere

Swiffer gulv rengøring starter kit med støv indsamling klude og klude


Endelig har du en løsning til din rådighed, der giver dig mulighed for at feje gulvet og rense det med et værktøj! Swiffer Floor Cleaning Starter Kit indeholder tykke, tørre klude, der tiltrækker og bevarer 3 gange mere snavs, støv og hår end traditionelle skraldespande. Tykkelsen af dugene og deres specialdesignede rillede struktur gør dem passer perfekt til gulvoverfladen. Sættet indeholder også klude med en speciel tekstur, som grundigt opløser snavs og urenheder og derefter absorberer dem, hvilket efterlader en frisk duft af renhed. Derudover giver Swiffer fejemaskinens 360 ° drejespids dig mulighed for grundigt at rengøre hele hjemmet, herunder svært tilgængelige områder som områder under køleskabet, komfuret, under sofaer samt i hjørner og kroge og kroge, hvor regelmæssige manuelle gulvrensningsværktøjer ikke altid er tilgængelige.


Hvad adskiller Swiffer?


Klude er gennemblødt i et specielt vaskemiddel til at opløse, absorbere og opbevare snavs


Den 360° roterende spids giver dig mulighed for grundigt at rengøre steder, der er vanskelige at nå.


Velegnet til rengøring af stort set alle overflader **


Må ikke anvendes på ufærdige, olieret eller voksbehandlet trægulve, unsealed fliser og tæpper.


Anvendelsesmåde


Tilslut delene til fejehåndtaget


Du skal blot placere alle dele af fejemaskinen håndtag på toppen af hinanden og snap dem på plads.


Installer en ny patron


Anbring den rektangulære gummiende af Swiffer Scavenger på den forlængede udskiftningspatron. Sørg for, at det er præcis i midten. Wrap og fastgør kanterne af patronen ved at skubbe dem under gummi tarme.


Begynd at rengøre


Brug Swiffer fejemaskine som en traditionel skraldespand. Når du er færdig med arbejdet, skal du fjerne og kassere den brugte patron.


Perfekte resultater hver gang


Swiffer refills er engangsemballage og kan nemt udskiftes efter behov. Det er som at bruge en helt ny fejemaskine, hver gang du gør rent.

B

Bibi

for 3 måneder siden

Jeg glædede mig til at bruge den til at tørre gulvet over med, MEN hvordan sætter man papiret på, det kan jo ikke sidde fast. Hvis I kan forklare det, så kan det være jeg giver 5 stjerner.