Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Steelsafe stegepande 28 cm
Steelsafe stegepande 28 cm
Steelsafe stegepande 28 cm

1 / 3

Steelsafe stegepande 28 cm

989 kr.

-10%

Rek pris. 1102,65 kr.
Heirol Steelsafe Pro kombinerer fordelene ved stål pander og belagte pander. Panden har en non-stick belægning beskyttet af et patenteret stålnet. Stålnettet er kun 0,5 mm tyk, men dette er tilstrækkeligt for at beskytte belægningen fra skarpe redska
Læs mere
Heirol Steelsafe Pro kombinerer fordelene ved stål pander og belagte pander. Panden har en non-stick belægning beskyttet af et patenteret stålnet. Stålnettet er kun 0,5 mm tyk, men dette er tilstrækkeligt for at beskytte belægningen fra skarpe redskaber. Takket være dette, kan selv stål redskaber anvendes i panden. En diameter på 28 cm, og stege overfladens diameter er 22 cm. Panden kan anvendes på alle kogeplade, inklusiv induktion. Kan også bruges i ovnen op til 260 grader. Panden er lavet i rustfrit stål med en kerne af aluminium til en god varmeledningsevne. Belægningen er fri for PFOA og PTFE. Vaskes i hånden.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .