Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Steba SV 80 Sous-Vide komfurstang
Steba SV 80 Sous-Vide komfurstang
Steba SV 80 Sous-Vide komfurstang
Steba SV 80 Sous-Vide komfurstang
Steba SV 80 Sous-Vide komfurstang
Steba SV 80 Sous-Vide komfurstang

1 / 6

Steba SV 80 Sous-Vide komfurstang

1.620 kr.
Steba SV80 Sous-Vide pinden har WIFI-funktion med den praktiske mobilapp 'Steba sous vide'. Sous-vide er en tilberedningsteknik, hvor vakuumpakket mad tilberedes i en vandbeholder ved en konstant, relativt lav temperatur. Madlavning på denne måde bev
  • 2 års garanti
  • Et digiCOVER beskytter skærmen og bevarer berøring
  • Den klæbende side er vaskbar og genbrugelig. Ingen
  • Beskytter mod snavs og ridser uden kontrast eller
  • Leveringsomfang: 1 x præcist passende digiCOVER, i
Læs mere
Steba SV80 Sous-Vide pinden har WIFI-funktion med den praktiske mobilapp 'Steba sous vide'. Sous-vide er en tilberedningsteknik, hvor vakuumpakket mad tilberedes i en vandbeholder ved en konstant, relativt lav temperatur. Madlavning på denne måde bevarer tekstur, smag og næringsstoffer. Sous-vide madlavning er meget velegnet til kød, fisk, fjerkræ og grøntsager. SV80 opvarmer 20 liter til 56 °C på cirka 45 minutter. Strømforbruget for koldt vand opvarmet til 63°C er kun 120 watt/time! Manualen giver retningslinjer for tilberedningstiden for kød, fisk, fjerkræ og grøntsager. LCD-displayet viser den aktuelle temperatur og indstillet tid. Temperaturen kan indstilles op til 90°C. Sous-vide tilbyder forskellige muligheder: - Konservering: Efter tilberedning kan du opbevare den tilberedte mad i køleskabet i flere dage eller i længere tid i fryseren uden kvalitetstab. Afrimning/opvarmning er mulig ved 55°C med sous-vide-pinden. - Indtag med det samme: Spis umiddelbart efter tilberedning sous-vide, svits kød i gryden et stykke tid (max 1 min pr. side). Eller pensl kødet kort med olie og svits det med en butangasbrænder. - Tilberedning baglæns: Svits først det rå kød og støvsug derefter og kog det mørt. Klar til indtagelse umiddelbart efter sous-vide-tilberedning! Egenskaber ved Steba SV80 WIFI: - WIFI-funktion til bekvem mobilapp-styring - Vandtæt i henhold til IPX 7 - Opvarmer 20 liter på cirka 45 minutter. op til 56°C: afvigelse max. 0,1°C- Vandcirkulation: 12,0 l/min- Baggrundsbelyst LCD-display til aktuel temperatur og timer op til 99 timer- Præcis elektronisk temperaturkontrol op til 90°C- Mobil brug, pladsbesparende og praktisk - Kan bruges til enhver gryde med en dybde på 15 cm eller mere (minimum 1 cm fra bunden) - Den indre smag, ingredienserne og formen bevares bedst ved denne metode - 800W - Produktstørrelse: 39x7,5x11,5 cm, 1,6 kg - 2 år Tilgængelig som ekstraudstyr:Steba Vacuum Sealer VK6Steba Vakuumfilmruller og -poser Specifikationer: Produktspecifikationer Farve : Sort Antiskridfødder : Nej Tekniske specifikationer Dimensioner uden emballage (bxhxd) : 7,5 x 39 x 11,5 cm Effekt : 800 watt9 Produkthøjde : 3 bredde : 7,5 cm Produktlængde : 11,5 cm Maksimal temperatur : 90 °C Inkluderet tilbehør Tåler opvaskemaskine : Nej Produktinformation Artikelnummer : SV80 Andre funktioner Tænd-sluk-knap : Ja

Hurtige fakta

  • 2 års garanti
  • Et digiCOVER beskytter skærmen og bevarer berøring
  • Den klæbende side er vaskbar og genbrugelig. Ingen
  • Beskytter mod snavs og ridser uden kontrast eller
  • Leveringsomfang: 1 x præcist passende digiCOVER, i
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser