Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Sous Vide Slow Cooker 25630-56
Sous Vide Slow Cooker 25630-56
Sous Vide Slow Cooker 25630-56
Sous Vide Slow Cooker 25630-56
Sous Vide Slow Cooker 25630-56
Sous Vide Slow Cooker 25630-56
Sous Vide Slow Cooker 25630-56
Sous Vide Slow Cooker 25630-56

1 / 8

Sous Vide Slow Cooker 25630-56

1285 kr.
Forenkle professionel madlavning Med Russell Hobbs Sous Vide og Slow Cooker i ét, lader vi dig opleve det bedste ved madlavning! Nu har du friheden til at lave mad på tre forskellige måder, alle med et og samme produkt. Hvorfor ikke invitere fam
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
Forenkle professionel madlavning

Med Russell Hobbs Sous Vide og Slow Cooker i ét, lader vi dig opleve det bedste ved madlavning! Nu har du friheden til at lave mad på tre forskellige måder, alle med et og samme produkt. Hvorfor ikke invitere familie og venner til en langsom komfur, der fremhæver smag fra alle ingredienser, og som gør kødet mørt og velsmagende.

Luksuriøst til det på en hverdag ved at tilberede en saftig kylling og få den perfekte interne temperatur ved hjælp af præcisionstermometeret eller ved hjælp af sous vide og opnå den rette interne temperatur på din oksefilet eller laks.

Russell Hobbs Sous Vide & Slow Cooker hjælper dig med at tilberede maden lige før madlavning, og når du først starter den, bliver alt taget sig af sig selv, hvilket betyder at du har tid til andre ting.

3 måder at lave mad på
Sous Vide - Nu kan du få den perfekte interne temperatur på din oksefilet, laks, grøntsager osv. Alt bliver saftigere, smagene bevares og forbedres ved hjælp af sous vide.

Så hvordan fungerer det

1. Indsæt Sous Vide-stativet i den keramiske beholder.
2. Tilsæt derefter varmt vand og fyld beholderen halvvejs.
3. Tryk på Sous Vide, og juster til den ønskede temperatur.
4. Anbring mad i lynlåslåse eller vakuumpakket i vakuumposer.

Det, du skal lave mad, skal være forseglet, så der ikke kommer vand ind, når det lægges i vandbadet. Sænk langsomt, hvad du vil tilberede, i sous vide-positionen.

5. Anbring låget og sæt Precisionstermometeret på det angivne sted i låget.
6. Tryk på START for at starte tilberedningen.

Klassisk langsom komfur - Klar til brug som en klassisk langsom komfur
Vil du lave en højribbet gryderet eller 8 timers trukket svinekød? Bare tilføj dine ingredienser, indstil den ønskede indstilling, og du er straks klar til ellers, langsom komfur gør jobbet for dig!

Steg - Uanset om du tilbereder kylling eller et stykke kød, sikrer præcisionstermometeret, at det er kogt til perfektion og er saftigt og ømt
Brug beskrivelsen i informationshæftet og start med at indstille den varme, du har brug for. Indsæt præcisionstermometeret i dit stykke kød, og søg derefter efter den kødtype, du skal tilberede, det digitale display viser derefter kødets aktuelle temperatur. Når kødet har nået den forudindstillede temperatur, opretholder Sous Vide Slow Cooker denne temperatur og holder madlavningen på et optimalt niveau, mens det digitale display viser, hvor længe kødet er kogt.


Funktioner
- Sous Vide og Slow komfur i en
- Integreret håndtag, der giver ensartet vandregulering

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme