Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Sous Vide-pakke med Cirkulator, Vakuumpakker og Tilbehør
Sous Vide-pakke med Cirkulator, Vakuumpakker og Tilbehør
Sous Vide-pakke med Cirkulator, Vakuumpakker og Tilbehør
Sous Vide-pakke med Cirkulator, Vakuumpakker og Tilbehør
Sous Vide-pakke med Cirkulator, Vakuumpakker og Tilbehør
Sous Vide-pakke med Cirkulator, Vakuumpakker og Tilbehør
Sous Vide-pakke med Cirkulator, Vakuumpakker og Tilbehør

1 / 7

Sous Vide-pakke med Cirkulator, Vakuumpakker og Tilbehør

1.999 kr.
KitchenTime er stolte af at vi som den eneste forhandler i Norden kan tilbyde dig denne sous vide-pakke med alt hvad du har brug for til din sous vide-madlavning! Vi har nøje valgt produkterne med ambitionen om at kunne give vores kunder mulighed fo
Læs mere
KitchenTime er stolte af at vi som den eneste forhandler i Norden kan tilbyde dig denne sous vide-pakke med alt hvad du har brug for til din sous vide-madlavning! Vi har nøje valgt produkterne med ambitionen om at kunne give vores kunder mulighed for at få de bedste produkter på markedet til en rigtig god pris! Det eneste du behøver udover denne pakke er en gryde med en dybde på mindst 15 cm og nogle fantastiske råvarer som du kan lave!
Med denne pakke får du:
 • STSV50 - Uhørt præcis og højkvalitets Sous Vide-Cirkulator fra tyske Steba
 • VC100 - Fuldautomatisk vakuumpakker med dobbel svejsemodul, fra tyske Caso. Fungerer perfekt med de medfølgende poser og ruller.
 • 200 isoleringskugler fra Steba. I langt de fleste tilfælde rækker det med halvdelen, men vi giver dig dobbelt så mange, så du har alle de rette forudsætninger for at få det bedst mulige resultat. OBS: Kuglerne leveres enten i en eller to poser.
 • En pakke med 50 stk. vakuumposer fra tyske Caso. Poserne har målene: 20x30cm og er selvfølgelig passende til Sous Vide-madlavning.
 • En pakke med 2 vakuumruller fra tyske Caso. Rullerne har en bredde på 30 cm og er selvfølgelig passende til Sous Vide-madlavning.
Nærmere præsentation af produkterne i vores pakke kommer herunder:
 
Sous vide cirkulator STSV50
Denne Sous Vide har et hylster i rustfri stål og er udrustet med et belyst LCD-display som viser den aktuelle temperatur samt timer op til 99 timer. Den er desuden mobil, hvilket er både pladsbesparende og praktisk. Den varmer 20 liter på ca. 45 min til 56 grader (afviger max 0,5 grader) og har en vandcirkulation på 8 liter per minut. Kan bruges i beholdere som har en dybde på mindst 15 cm.
At lave mad med en Sous Vide gør at maden laves med en helt nøjagtig temperatur. Du indstiller den temperatur som du ønsker at din råvare skal have, så tilberedes kødet ved den præcise temperatur hele vejen igennem. For at råvaren som du laver skal beskyttes mod vand og beholde smagen, så vakuumpakkes den. Hvis du skal tilberede kød sker det ofte efter en marinering og for at kødet skal få den herlige stegeoverflade kan du med fordel stege den i kort tid på en stegepande.

Tilberedningstiden bliver noget længere end ved den traditionelle madlavningen som du er vant til, men ved at råvaren vakuumpakkes beholder den næringen og smag på en unik måde - det er derfor værd at vente lidt længere!

Vi har lavet en Sous Vide-guide med en tabel til de forskellige råvare og temperaturer.
 • Kød 62-68 grader:
1 cm 30 minutter, 2 cm 45 minutter, 3 cm 95 minutter, 4 cm 120 minutter, 5 cm 180 minutter, 6 cm 250 minutter.
 • Fisk 55-58 grader: 
1 cm 10 minutter, 2 cm 20 minutter, 3 cm 30 minutter, 4 cm 40 minutter, 5 cm 50 minutter, 6 cm 60 minutter.
 • Fugl 63-65 grader: 
1 cm 20 minutter, 2 cm 40 minutter, 3 cm 75 minutter, 4 cm 90 minutter.
 • Grøntsager 80-85 grader: 
Asparges 35 minutter, kartoffel 70 minutter, rodfrugter 110 minutter.
 
VC100 Fuldautomatisk Vakuumpakker
En premiummodel som er blevet en storsælger hos den tyske producent Caso. Den har alle de funktioner som vi vil se hos en rigtig god vakuumpakker og er et godt valg selv for dig med høje krav! Med vakuumpakning forlænger du dine råvarers holdbarhed betydeligt og det er endda en helt overlegen metode når du vil marinere dine råvarer! 
 • En ideal maskine og et "must have" for dig der laver mad med sous vide!
 • Kraftfuld med maksimal vakuum på -0,8 bar
 • Vakuumhastighed på hele 12 liter/minut
 • Dobbel forsegling med sit dobbel svejsemetode. Garanterer at pakningen holder sig tæt hvilket er afgørende for sous vide-tilberedning!
 • Stop-knap så du kan afbryde pakningen - perfekt til følsomme råvarer!
 • Aftagelig vak
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser