Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Sous Vide IPX7 WIFI
Sous Vide IPX7 WIFI
Sous Vide IPX7 WIFI
Sous Vide IPX7 WIFI
Sous Vide IPX7 WIFI
Sous Vide IPX7 WIFI
Sous Vide IPX7 WIFI
Sous Vide IPX7 WIFI
Sous Vide IPX7 WIFI

1 / 9

Sous Vide IPX7 WIFI

947 kr.
Champion er stolt over at kunne præsentere den nyeste model af Sous Vide Circulator - CHSV510! CHSV510 er udstyret med WiFi-funktion og en ekstra høj effekt på 1200W. Du kan nemt downloade appen i iOS APP Store til Apple eller Google Play Store til
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
Champion er stolt over at kunne præsentere den nyeste model af Sous Vide Circulator - CHSV510! CHSV510 er udstyret med WiFi-funktion og en ekstra høj effekt på 1200W. Du kan nemt downloade appen i iOS APP Store til Apple eller Google Play Store til Android.

Sous Vide betyder "under vakuum" og har længe været brugt i restauranter rundt om i verden. Ved først at vakuumemballere kød, fisk, kylling eller hvad du end vil lave mad og derefter nedsænke dem i et perfekt tempereret vand, kan du opnå fantastiske resultater. Du indstiller din Sous Vide til den ønskede temperatur, placerer den på kanten af en gryde / gryde, starter timeren og tager dig af resten selv. Da temperaturen er helt stabil, er der ingen risiko for at tilberede dit råmateriale, så det bliver tørt. Temperaturen forbliver inden for en nøjagtighed på +/- 0,1 ° C, fordi det cirkulerer vandet.

CHSV510 har et slankt og stilfuldt design og leveres sammen med en smart kludpose til opbevaring. Det klare display viser den aktuelle temperatur, og hvor længe den er tilbage på det tidspunkt, du indstiller. Brug berøringsknappen til nemt at justere eller indstille din temperatur - eller lad appen foretage indstillingen. I Champion Sous Vide-appen kan du vælge mellem en række forudindstillede guider til både kød, fisk og grøntsager - eller hvorfor ikke tilføje dine egne yndlingsopskrifter?

CHSV510 har en kraftfuld effekt på 1200W, hvilket gør den velegnet selv til de større skibe op til 20L. Det smarte klip på bagsiden giver dig mulighed for at fastgøre Sous Vide-maskinen til alle typer containere uden problemer.

Specifikationer:
- Kapacitet: maks. 20L (min. 6L)
- Cirkulerende: 10 liter vand / min
- Temperatur: 0-90 ° C
- Let at rengøre med aftageligt betræk
- Touch display: indstilling af temperatur / tid
- Timer op til 99 timer
- Præcision: +/- 0,1 ° C
Ledningslængde: 1,2 m
- IPX7
- Klem på ryggen
- Mærkning for min / max vandstand
- Effekt: 1200W
- 220-240V / 50Hz
- Vægt: 1,0 kg
- Mål: D × H (cm) 31x5,8 cm
- APP: Champion Sous Vide (sprog: engelsk)
- Kræver 2,4 GHz WiFi-netværk

 

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme