Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Sous Vide IPX7 WIFI
Sous Vide IPX7 WIFI
Sous Vide IPX7 WIFI

1 / 3

Sous Vide IPX7 WIFI

999 kr.

-8%

Rek pris. 1086,31 kr.
Med Champions seneste Sous Vide Circulator får du meget for pengene. Champion udvikler samtlige produkter med et udgangspunkt i, at kvalitet ikke behøver at koste for meget, Sous Vide CHSV510 er ingen undtagelse. Tilslut enheden til deres app "Champ
Læs mere
Med Champions seneste Sous Vide Circulator får du meget for pengene.

Champion udvikler samtlige produkter med et udgangspunkt i, at kvalitet ikke behøver at koste for meget, Sous Vide CHSV510 er ingen undtagelse. Tilslut enheden til deres app "Champion Sous Vide" og kobl den til dit Wifi-netværk for at kunne justere indstillingerne på afstand. I appen er der også opskrifter og instruktioner til tilberedning af forskellige råvarer.

Indstil din CHSV510  til den rette temperatur, placer den på kanten af en kasserolle fyldt med vand. Start timeren og så klarer den resten selv. Eftersom temperaturen er helt stabil, med en nøjagtighed på +/- 0,1 °C er der ingen risiko for at din råvarer bliver tørre. Efter tilberedning i Sous Vide'en kan du, hvis du ønsker, stege dine madvarer for at få en helt perfekt overflade. At stege fisk og kød som på en restaurant bliver superlet!
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme