Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Smart bluetooth-kompatibel forbindelse kødtermometer
Smart bluetooth-kompatibel forbindelse kødtermometer
Smart bluetooth-kompatibel forbindelse kødtermometer
Smart bluetooth-kompatibel forbindelse kødtermometer
Smart bluetooth-kompatibel forbindelse kødtermometer
Smart bluetooth-kompatibel forbindelse kødtermometer

1 / 6

Smart bluetooth-kompatibel forbindelse kødtermometer

677,07 kr.

-23%

Rek pris. 880,19 kr.
FUNKTIONER: Hurtig opladning og flere sonder: Hurtig opladning i 5 minutter, og den kan bruges i 4 timer. APP'en kan forbinde fire sonder på samme tid. Bluetooth -forbindelsesafstand: Forbindelsesafstanden er begrænset til 3,3 fod, når sonden er
Læs mere
FUNKTIONER:


Hurtig opladning og flere sonder: Hurtig opladning i 5 minutter, og den kan bruges i 4 timer. APP'en kan forbinde fire sonder på samme tid.
Bluetooth -forbindelsesafstand: Forbindelsesafstanden er begrænset til 3,3 fod, når sonden er inde i en metalafskærmet ovn, ellers er forbindelsesafstanden begrænset til 32,8 fod.
Virkelig trådfrit kødtermometer: trådløst kødtermometer! Har bare brug for et madtermometer og din smartphone til at overvåge madtemperaturen under din grill. Brug GRATIS APP i App Store eller Google Play Store til at forbinde proben med din smartphone eller tablets.
Probe indbygget i 2 temperatursensorer: Hvis du bruger ovnen til grill, kan grilltermometeret samtidigt registrere madens temperatur og ovnens indre temperatur. Begge temperaturer vises på din smartphone. Opladning: Opbevar sonden i opladeren før brug, eller batteriet er lavt. Den eksterne strømforsyning er tilsluttet USB. Rødt lys indikerer igangværende opladning. Brug: Brug sonden i den mad, der skal grilles.
Alarm:

1) Grillalarm: Når grillmaden når den forudindstillede temperatur, alarmer smartphonen dig, når grillprocessen er slut. På det tidspunkt skal du tage maden ud og straks tage sonden ud af ovnen.
(2) Bluetooth -frakoblingsalarm: Når Bluetooth -forbindelsen mellem smartphonen og sonden afbrydes, dukker der en alarmmeddelelse op for at minde dig om at holde smartphonen tættere på sonden inden for 2 minutter, så det ikke påvirker din grillproces.Tre indstillingsfunktioner på mobil APP:


OPSKRIFTER: med forudindstillede temperaturer for 9 typer kød (hakket oksekød, hakket fjerkræ, oksekød, kalvekød, chcke, svinekød, fjerkræ, ged, fisk) og deres forskellige doneniveauer anbefalet af USDA;
TIMER: Du kan indstille grilltiden efter din oplevelse. Når den indstillede tid er nået, alarmerer appen automatisk.
MÅLTEMPERTUR: Du kan også tilpasse temperaturen, hvormed maden tilberedes, når den når denne temperatur, vil den automatisk alarmere.


APP -grænseflade:Bluetooth-kompatibel forbindelsesstatus, klik på bluetooth-forbindelsen.

Fire kanalnumre, klik for at se hver sondegrillstatus.
Klik for at indstille grilltilstanden.
Klik for at se alle grillproberne.
Tid tilbage 6) Madtemperatur 7) Grilltilstand
Start/Stop, klik for at starte/stoppe grillprocessen
Ovnens temperatur
Lavt batteriniveau, skal genoplade sonden
Systemindstillingsgrænseflade
Klik for at se en enkelt sondegrill, Tilslut og afbryd bluetooth


Tilslut bluetooth:


1.Hent og åbn App -grillproben. Tryk på "ON" -knappen øverst i sonden efterfulgt af klik på "X" øverst til højre på skærmen.
2.Vælg derefter sonden fra listen. Bluetooth -forbindelse er tilsluttet, når skærmen viser WiFi -ikonet og viser kanalnummeret.


Afbryd bluetooth


Klik på WiFi -ikonet i øverste højre hjørne af skærmen. Vælg derefter den tilsluttede sonde, og klik på "Y" for at afbryde Bluetooth -forbindelsen.
Hvis der er en situation, hvor du ikke kan linke, skal du først kontrollere, om der er tændt for strømmen. Hvis du allerede har tændt, men stadig ikke kan linke, anslås det, at Bluetooth -signalet er blokeret. Følg videooperationen. Eller luk appen, og sluk for strømmen, og genkobl en gang.


SPECIFIKATIONER:


Materiale: Rustfrit stål
Størrelse: 5,6 tommer
Måleområde: 0 Celsius til 275 Celsius (32 til 527 Fahrenheit)
Madtemperatur måleområde: 32F-185F
Bemærk: Indføringsdybden skal overstige den sikre indsættelseslinje


INKLUDERER:


1 * termometer
1 * oplader
1 * USB -datalinje
1 * Instruktion
1 * kasse


Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme