Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Skægplejepakke - beskæring af barberkam skæggesæt
Skægplejepakke - beskæring af barberkam skæggesæt
Skægplejepakke - beskæring af barberkam skæggesæt
Skægplejepakke - beskæring af barberkam skæggesæt
Skægplejepakke - beskæring af barberkam skæggesæt
Skægplejepakke - beskæring af barberkam skæggesæt

1 / 6

Skægplejepakke - beskæring af barberkam skæggesæt

303,19 kr.

-23%

Rek pris. 394,15 kr.
1. Barbermaskine: materiale er alt stål, vægten er 60 g, størrelsen er 1,5 * 21,5 cm 2. Tosidet kam: materialet er rustfrit stål, vægten er 30g, størrelsen er 10 * 11 cm 3.Saks: materialet er rustfrit stål, vægten er 17g, størrelsen er 4,6 * 9,1 cm 4
  • Shaving Kits
Læs mere
1. Barbermaskine: materiale er alt stål, vægten er 60 g, størrelsen er 1,5 * 21,5 cm 2. Tosidet kam: materialet er rustfrit stål, vægten er 30g, størrelsen er 10 * 11 cm 3.Saks: materialet er rustfrit stål, vægten er 17g, størrelsen er 4,6 * 9,1 cm 4. Bladet: materialet er platin rustfrit stål, vægten er 10g, størrelsen er 2,6 * 4,8 cm Funktioner: 1. Barbermaskinen er lavet af alt stål støbning, fin slibning og polering, solid skærehoved, behagelig at bruge og holdbar. 2, den tosidede kam er lavet af rustfrit stål, den rigtige størrelse er egnet til din håndflade, dobbeltsidet design til at imødekomme dine forskellige behov 3, saksen er lavet af rustfrit stål med høj hårdhed, holdbart, økonomisk, let at opbygge hår, skarp og kompakt 5, dobbeltsidet platin med platin, højhårdhed dobbeltkantet rustfrit stålblad, sanitær og praktisk. Hurtig, skarp og holdbar 6, du kan bruge det selv, eller du kan give det som en gave Sådan bruges 1. Brug varmt vand til at blødgøre skæg før barbering, åbn porerne og rens huden. 2. Brug barberingsolie eller gel før barbering for at udglatte barberingsprocessen og beskytte huden. 3. Brug en barbercreme til at simre i mindst 20 sekunder. 4. Børst skægget med en børste, så det ikke klæber til ansigtet og blødgør skægget. 5. Vælg en barbermaskine af god kvalitet med en passende vægt og en god balance. 6. Skrab i retning af skægvæksten. Hvis barbermaskinen vendes, vil barbermaskinen blive beskadiget, og skæget kan vokse ind i huden. Hvis halsskæget vokser i den modsatte retning af ansigtet, hvis det for eksempel vokser opad, skal det barberes. 7. Brug ikke hårdt pres på barbermaskinen, ellers kan det forårsage skader på barbermaskinen og irritere huden. Skub blot barbermaskinen på dit ansigt forsigtigt. 8. Skyl med koldt vand efter barbering for at hjælpe med at krympe porerne. 9. Brug en fugtig Mingfan-sten for at forhindre blødning i tilfælde af utilsigtet ridning.
Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.

Hurtige fakta

  • Shaving Kits
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .