Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

SAMSUNG WW80TA026TT/LE frontfast vaskemaskine, Eco Bubble, 8 kg, 1200 omdr./min., Klasse B, hvid
SAMSUNG WW80TA026TT/LE frontfast vaskemaskine, Eco Bubble, 8 kg, 1200 omdr./min., Klasse B, hvid
SAMSUNG WW80TA026TT/LE frontfast vaskemaskine, Eco Bubble, 8 kg, 1200 omdr./min., Klasse B, hvid

1 / 3

SAMSUNG WW80TA026TT/LE frontfast vaskemaskine, Eco Bubble, 8 kg, 1200 omdr./min., Klasse B, hvid

(218 anmeldelser)
5.348 kr.
Farvel, snavs! Hej, effektivitet ØKO BOBLE™ Eco Bubble-teknologien™ renser kraftigt og grundigt, selv ved lave temperaturer. Vaskemidlet bobler og trænger hurtigt ind i stofferne, hvor det fjerner snavs og beskytter tøjets farve og tekstur**. Deru
Læs mere

Farvel, snavs! Hej, effektivitet

ØKO BOBLE™

Eco Bubble-teknologien™ renser kraftigt og grundigt, selv ved lave temperaturer. Vaskemidlet bobler og trænger hurtigt ind i stofferne, hvor det fjerner snavs og beskytter tøjets farve og tekstur**. Derudover hjælper det dig med at spare energi. Bedre på miljøet og dine vegne.

*Testet i henhold til IEC 60456-2010/4 kg vasketøjsbelastning/Super Eco Wash kold (WF80F5E5U4W) sammenlignet med 40 °C bomuld uden Eco Bubble (WF0702WKU). Individuelle resultater kan variere. **Baseret på en rapport fra en laboratorietest udført af Springboard Engineering på EMPA-tape med en sammenligning mellem en normal vaskemiddelopløsning og bobleteknologi uden mekanisk virkning.


Rens dit tøj med damp

HYGIEJNE DAMP

Dit tøj fortjener en regelmæssig dybdegående og hygiejnisk rengøring. Hygiene Steam er et kraftfuldt dampfjernelsesprogram, der fjerner genstridigt snavs og 99 % af bakterier* og allergener**.

* Baseret på Interteks testrapport for Hygiene Steam-cyklussen. Fjerner 99,9% af visse bakterier, herunder Staphylococcus aureus og Escherichia coli. Individuelle resultater kan variere.** Baseret på British Allergy Foundation (BAF) hygiejne dampcyklus testrapport. Eliminerer allergener fra støvmider i hjemmet.


Ekstremt hård, ekstremt kraftfuld

DIGITAL INVERTERTEKNOLOGI

Samsung-vaskemaskinen har en overlegen Digital Inverter-motor, der giver den energieffektivitet, mere støjsvag* og enestående**, langvarig ydeevne. Det er certificeret til at arbejde i 23 år og har 10 års garanti.

* Det samlede reduktionsniveau er 5dBA og 3dBA for vaske- og centrifugeringscyklussen. Dataene er baseret på sammenlignende data mellem WF80F5E5P4W 8kg 1400rpm, med Digital Inverter Motor og WF1804WPC 8kg 1400rpm med Standard Motor. **Certificeret for 23 års holdbarhed af den tyske sammenslutning af elektrisk, elektronik og informationsteknologi (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE). Den faktiske levetid kan variere afhængigt af brugsbetingelserne.


Grundig rengøring inde i vaskemaskinen

RENGØRING AF TROMLER

For at du altid kan få det bedst mulige vasketøj, er det meget vigtigt, at vaskemaskinen er ren indeni. Eco Dum Clean-programmet fjerner snavs fra tromlen og 99,9 %* af de bakterier, der forårsager lugt uden brug af slibemidler eller dyre rengøringsmidler. Derudover giver den dig besked, når rengøring er nødvendig**.

* Fjerner 99,9% af bakterierne i vaskemaskinen. Baseret på Interteks test af Drum Clean-cyklussen. ** Underretning efter hver 40. cyklus.


Den reneste kasse i huset 

STAYCLEAN-BOKS

Det er enden på spild af vaskemiddel og den kedelige opgave med at rengøre vaskemiddelskuffen. StayClean opvaskemaskineskuffen skylles effektivt med et specielt vandafløbssystem. På denne måde undgår du grimme rester af vaskemiddel, og bakken forbliver altid ren og desinficeret.


Et program uden pletter

BOBLE BLØD

Bubble Soak hjælper dig med at fjerne mange typer stædige pletter med et tryk på en knap. Uanset om det er bomuld, syntetiske stoffer eller babytøj, kan du tilføje 30 minutters Bubble Soak til dit yndlingsprogram med et tryk på en knap. Tøjet er helt gennemblødt i aktive bobler, hvilket betyder, at snavs og pletter fjernes meget mere effektivt*.

*Testet i henhold til IEC 60456 5th Edition/load 8 kg/ Bubble Soak wash sammenlignet med bomuld 40/60 °C, syntetisk 60 °C og denim 40 °C uden Bubble Soak.