Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Saltsten 30x20x3 Med holder

(0)
Skrive en anmeldelse
Fri fragt
-26%
Saltsten 30x20x3 Med holder
Saltsten 30x20x3 Med holder
Saltsten 30x20x3 Med holder
Saltsten 30x20x3 Med holder
Saltsten 30x20x3 Med holder
Saltsten 30x20x3 Med holder
Saltsten 30x20x3 Med holder
Saltsten 30x20x3 Med holder
269 kr.
Vejledende pris: 361,89 kr.
Fri fragt
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-6 Arbejdsdage
    Fri fragt
  • Sælges og sendes af KitchenTime

Overvåg prisen på produktet

Saltsten af højeste kvalitet med mange brugsområder
Saltsten fra SATAKE som giver dig mange nye og spændende muligheder i din madlavning! Stenen består udelukkende af krystalsalt fra Himalaya og tåler både varme og kulde. Det store trick med saltstenen er at den afgiver det herlige salt til de retter du vælger at lave og servere på den. Et utroligt interessant indsalg under middagen som opløfter smagene i dine retter!
Tilberedning af varme retter

Varm stenen langsomt i ovnen eller på grillen. Stenen tåler op til 220 grader, og vi anbefaler at den varmes forsigtigt i cirka en time, med temperaturforøgelse hver tyvende minut. Når stenen kommet op på den ønskede temperatur kan den placeres i holderen og stilles frem på bordet. Derefter kan du tilberede stykker af fisk, kød og grøntsager og servere for dine gæster. Eller hvorfor ikke lade gæsterne selv passe tilberedningen ved bordet? Helt klart et sjovt indslag under middagen! 
Servering af kolde retter
Placer stenen i fryseren i cirka en halv time. Når stenen er kølet ned er den klar til servering af både kolde madretter og desserter. Prøv gerne at server desserter af chokolade med din saltsten! Saltsmagen som afgives bryder sødmen og løfter smagene på en god måde. Et must-have for chokoladeelskerne! En anden fordel er at stenen holder desserten kold på bordet hvilket er perfekt til frosne desserter så som is og sorbet. 
Pleje
Vent til stenen er kølet ned og skyl den derefter med lunken vand. Sæbe behøves ikke da saltet i sig selv er bakteriedræbende. Tørres nøje efter rengøring. Bør ikke opvaskes i opvaskemaskine.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.