Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Roidmi - S1E Trådløs støvsuger Grå
Roidmi - S1E Trådløs støvsuger Grå
Roidmi - S1E Trådløs støvsuger Grå
Roidmi - S1E Trådløs støvsuger Grå
Roidmi - S1E Trådløs støvsuger Grå
Roidmi - S1E Trådløs støvsuger Grå
Roidmi - S1E Trådløs støvsuger Grå
Roidmi - S1E Trådløs støvsuger Grå
Roidmi - S1E Trådløs støvsuger Grå
Roidmi - S1E Trådløs støvsuger Grå
Roidmi - S1E Trådløs støvsuger Grå

1 / 11

Roidmi - S1E Trådløs støvsuger Grå

1499 kr.

-32%

Rek pris. 2199 kr.
Denne trådløse S1E støvsuger fra Roidmi vejer kun 1,3 kg og har et holdbart batteri, der giver dig mulighed for at støvsuge i op til 40 minutter under brug. Så skal den kun oplades i 2,5 timer og derefter bare bruge d
Læs mere
Denne trådløse S1E støvsuger fra Roidmi vejer kun 1,3 kg og har et holdbart batteri, der giver dig mulighed for at støvsuge i op til 40 minutter under brug. Så skal den kun oplades i 2,5 timer og derefter bare bruge den igen, hvis det er nødvendigt! Hvis du leder efter en let at bruge, effektiv, men elegant støvsuger, er Roidmi S1E dit første valg. Med denne trådløse støvsuger kan du let nå selv de sværeste steder at nå. Takket være sin lette vægt og fleksible design kan du nemt rengøre lofter, sofaer, vindueskarme, hjørner og endda bærbare computere. Du kan også bruge støvsugeren til at støvsuge din bil eller garage. Med Roidmi S1E er intet umuligt!

Udskiftelige børster gør rengøringen lettere for dig, så du kan rengøre alle typer overflader grundigt - fra tæpper til fliser og trægulve. Pakken indeholder en multifunktionel børste til gulve og andre overflader, en lille børste til rengøring af ujævne eller svært tilgængelige områder og en revnebørste. Med deres hjælp kan du nå næsten overalt - gulve, tastaturer, gardiner - disse og mange andre rum vil snart skinne rent. Med Roidmi S1E kan rengøring ikke kun være effektiv, men også behagelig og glat!

Udskiftelige børster, to typer ruller og effektiv filtrering rengør hver overflade grundigt. Med Roidmi S1E behøver du ikke være bange for spindelvæv, støv eller dyrehår - du kan nemt slippe af med dem selv fra de sværeste steder. Med en fløjlsrulle kan du støvsuge perfekt på trægulve eller fliser, og med kulfiberrullen kan du nemt rense genstridig pollen eller dyrehår fra et luftigt tæppe. Roidmi S1E er også udstyret med et effektivt filtreringssystem med flere lag, som muliggør filtrering af støvpartikler helt ned til 0,3 mikrometer med en 99% rengøringsnøjagtighed. Alt dette gør det let for dig at skabe et rent, støv- og allergifrit, sikkert hjem med et miljø, der vil have stor indflydelse på dit helbred.

Roidmi S1Es fremragende ydeevne garanteres af en let børsteløs motor med hastigheder på op til 80.000 o / min. Enheden kan opnå effekt op til 300 W og 18000 pa. Alt dette gør denne støvsuger ekstremt effektiv og stabil. Med dens hjælp slipper du effektivt af med støv og andre forurenende stoffer hurtigt. I modsætning til hvad man måske tror, ​​er denne støvsuger slet ikke høj på trods af sin store kraft! Den er udstyret med flere lydreduktioner, der gør det muligt at nå et lydniveau på kun 83 dB, hvilket gør den stille og behagelig at bruge.

Denne støvsuger drives af 6 batterier med fantastisk kraft og kvalitet. Det tager kun 2,5 timer at oplade dem fuldt ud. En opladet støvsuger kan fungere i 40 minutter i standardtilstand, hvilket tillader generel rengøring af lejligheden. Men en fuldt opladet støvsuger kan også fungere i 10 minutter i en forbedret position, også kaldet turbo -tilstand, hvilket er perfekt til mere vanskelige tilfælde, der kræver grundig rengøring - volumenet for luftsug er så højt som 950 l / min! Så du behøver ikke bekymre dig om genstridige støvpartikler eller kattehår, der er viklet ind i gulvtæppet, det sørger støvsugeren for.

Teknologien, der bruges i børsten, forhindrer effektivt hårpletter og andet affald. En stor luftstrøm fører direkte til snavsbeholderen. Så du kan sige farvel til den kedelige rengøring af din børste. Du behøver heller ikke bekymre dig om tilstopning af din støvsuger og tab af sugeevne - takket være sin teknologi adskiller den perfekt støv og snavs og forhindrer lignende problemer.

Roidmi S1E er ikke kun effektiv, men også let at bruge og yderst praktisk. Når du holder støvsugeren i en 45 ° vinkel mod gulvet, balancerer håndtaget motorens og batteriets vægt, hvilket aflaster brugeren og effektivt suger snavs. Roidmi S1E er meget intuitiv at bruge, med en knap til og fra og en følsom, ergonomisk monteret anden knap til at ændre sugetilstande, der gør den utrolig let at bruge. Glem de dårligt reagerende kontakter, denne støvsuger vil overraske dig med sin glatte funktion og lethed.

Det er heller ikke noget problem at opbevare støvsugeren, bare brug det magnetiske vægbeslag, der følger med i pakken, og fastgør støvsugeren til den. Det er let at nå støvsugeren, så snart du ser uønskede støvpartikler på gulvet, og når du er færdig med at rengøre, kan du hurtigt hænge det tilbage. Dette er en fantastisk løsning, der sparer plads og giver dig mulighed for at oplade den samtidig med den medfølgende oplader. Udnyt disse muligheder for at spare værdifuld tid og plads i rummet!

Støvsugeren har et enkelt, men stilfuldt design. Det store, ergonomiske håndtag med en krumningsvinkel på 270 ° muliggør behagelig håndtering og styring. Roidmi S1E fås i to interessante farveversioner (sælges separat). Den grå / hvide støvsuger imponerer med sin klassiske, tidløse elegance, som gør den til et perfekt match i næsten ethvert hjem. Roidmi S1E i blå og hvid er en fryd for øjet og giver interiøret en behagelig, energisk atmosfære. Så du kan vælge den støvsuger, der er perfekt til dine ønsker og livsstil, som du nemt og bekvemt kan skabe et rent hjem.

Pakken indeholder aluminiumsrør, gulvbørste, revnebørste, lille børste, rengøringsværktøjer, ekstra filtre, magnetisk vægbeslag, brugermanual.


Model: ROIDMI trådløs støvsuger S1E
Batteri: 2200 mAH / 48Wh
Sugekraft: 18000 Pa
Effekt: 300 W.
Støvbeholderkapacitet: 400 ml
Motorhastighed: 80.000 omdr./min
Påføringstid: 40 min standard / 10 min turbo
Opladningstid: 2,5 timer0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme