Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Robotstøvsuger ROBOROCK S6, 0,48l, 14,4V, maks. autonomi 150 min, Wi-Fi, moppefunktion, hvid
Robotstøvsuger ROBOROCK S6, 0,48l, 14,4V, maks. autonomi 150 min, Wi-Fi, moppefunktion, hvid
Robotstøvsuger ROBOROCK S6, 0,48l, 14,4V, maks. autonomi 150 min, Wi-Fi, moppefunktion, hvid

1 / 3

Robotstøvsuger ROBOROCK S6, 0,48l, 14,4V, maks. autonomi 150 min, Wi-Fi, moppefunktion, hvid

6.169 kr.
Præsentation af Roborock S6 Efter en meget vellykket generation af robotstøvsugere kommer Xiaomi Mi med en forbedret og ny version - Roborock S6. Støvsugerens design er stadig meget passende og stilfuldt og passer ind i ethvert hjem. På oversiden f
Læs mere

Præsentation af Roborock S6

Efter en meget vellykket generation af robotstøvsugere kommer Xiaomi Mi med en forbedret og ny version - Roborock S6. Støvsugerens design er stadig meget passende og stilfuldt og passer ind i ethvert hjem. På oversiden finder vi igen 3 kontrolknapper - opladningsknappen (støvsugeren vender tilbage til ladestationen), tænd / sluk-knappen og knappen til rengøring af det valgte sted.


Takket være et forbedret rumlæsningssystem kan Roborock S6 desuden rense det samme rum op til 20% hurtigere og med et betydeligt lavere støjniveau (fra den tidligere models 68 db til ca. 50 dB). Også ny er Select Room Plan-funktionen, som du kan navngive individuelle værelser med. Roborock inkluderer også en 100 ml vandbeholder med et sæt på 10 renseservietter og en moppe til at fange selv de mindste snavspartikler.


Højtydende japansk motor af mærket NIDEC

En god motor er grundlaget for enhver kvalitetsstøvsuger. Roborock robotstøvsugeren drives af en kraftig japansk NIDEC-motor, der har et sugetryk på op til 2000 Pa og rummer 0,67 m3 luft i minuttet. Det er en af de mest kraftfulde robotstøvsugere på markedet.


Selvom den nye robot har en højere sugeeffekt (maks. 2000 Pa), er den udstyret med et lydløst bomuldsdæksel og en porøs sil, som reducerer støj fra 54-67 dB fra starten til ca. 50 dB ved maksimal ydelse.


Alle forurenende stoffer opsamles i en beholder med et volumen på 0,48 l, og støvsugeren advarer dig, hvis beholderen skal tømmes. Hovedbørsten er løst placeret på støvsugeren, så den kan bevæge sig i en lodret akse for at sikre det korrekte tryk på alle typer tæpper og gulve.


Luftstrømmen cirkulerer længere ud af beholderen gennem et stort HEPA-filter, hvor selv de mindste støvpartikler fanges og dermed ikke frigives i rummet under støvsugning.


Moppefunktion

Som vi alle ved, tilpasser og forbedrer Xiaomi konstant sine produkter. En af de største innovationer, som denne robot tilbyder, er vådrensning og støvsugning på samme tid. Med den forrige generation støvsugede det dit hjem perfekt, men denne generation formår også at rengøre det perfekt!


Tre uafhængige sensorer til endnu mere effektiv rengøring

"Støvsugerens 'hjerne' har tre separate processorer, der fungerer på samme måde som den menneskelige hjerne. De arbejder sammen. De indsamler og behandler data synkront. De kan oprette et kort over rummet og planlægge en støvsugningsrute. Dette gør støvsugeren meget mere effektiv.


Perfekt orientering i alle rum

Hver bolig har en specifik ruminddeling. Så hvordan man opfylder alle kundernes forventninger? Støvsugeren har 14 hovedsensorer, der sikrer orienteringen i rummet. Støvsugeren er 9,6 cm høj, så den er nem at komme til overalt, selv under møbler, hvor den ellers er svær at få adgang til.


Intelligent registrering af tæpper

Når støvsugeren har nået måtten, aktiverer den fuld støvsugertilstand og vender tilbage til normal støvsugertilstand, når den forlader måtten. Den automatiske tæppedetekteringsfunktion skal være aktiveret i programmet.


Højtydende batteri med langvarig holdbarhed

Roborock S6 er udstyret med et Li-Ion-batteri med høj kapacitet på 5200 mAh. Komponenterne kommer fra kendte LG/Panasonic-virksomheder, ligesom den populære Power Bank.


En sådan kapacitet, når den er fuldt opladet, er nok til ca. 2,5 timers kontinuerlig støvsugning, hvilket betyder op til 250 m2 plads. Dette afhænger selvfølgelig altid af de særlige omstændigheder og kompleksiteten.


Kontrol via mobilapp

Mi Home Control-appen bringer Xiaomi og dets partnere sammen for at kontrollere et helt smart hjem.


Appen er fantastisk, fordi den er forbundet via din Xiaomi-konto til alle dele af et smart hjem fra hvor som helst i verden. Du behøver ikke at være hjemme for at begynde at støvsuge gulvet eller kontrollere, hvor mange grader du har i dit hjem.


Takket være Mi Home-appen kan du planlægge, hvornår og hvor ofte din robothjælper støvsuger eller give den en unik støvsugerinstruktion, selv når du skal være på arbejde. Du kan også styre sugeeffekten og se, hvilken vej støvsugeren tager, når du arbejder.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser