Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
ROBOROCK S6MAXV robotstøvsuger, 0,46l, 14,4V, max autonomi 150 min, Wi-Fi, moppefunktion, sort
ROBOROCK S6MAXV robotstøvsuger, 0,46l, 14,4V, max autonomi 150 min, Wi-Fi, moppefunktion, sort

1 / 2

ROBOROCK S6MAXV robotstøvsuger, 0,46l, 14,4V, max autonomi 150 min, Wi-Fi, moppefunktion, sort

5.425 kr.
Undgå forhindringer Ved hjælp af to kameraer giver ReactiveAI MaxV mulighed for at genkende og undgå almindelige genstande*, der er større end 2 tommer i bredden og 1,1 tommer i højden*, såsom kæledyrsaffald og ledninger. Let at bruge Rengør g
Læs mere

Undgå forhindringer

Ved hjælp af to kameraer giver ReactiveAI MaxV mulighed for at genkende og undgå almindelige genstande*, der er større end 2 tommer i bredden og 1,1 tommer i højden*, såsom kæledyrsaffald og ledninger.


Let at bruge

Rengør gulvet med støvsugeren ved at programmere det, så du ikke behøver at rengøre gulvet selv hele tiden og uden at støde på snavs, der kan forekomme ved et uheld. MaxV registrerer forhindringer, selv dyreekskrementer, og undgår dem for at redde dig fra komplikationer. Flere typer forhindringer og smarte funktioner vil blive tilføjet i fremtiden.


Bemærk: 2,4 Ghz Wi-Fi er påkrævet, 5G understøttes ikke.


Kun vand bruges til at aktivere moppefunktionen. Brug af rengøringsmidler anbefales ikke, da dette kan beskadige apparatet.


LiDAR præcisionsnavigation

LiDAR-navigation med høj præcision muliggør effektiv ruteplanlægning, uanset om det er lyst eller mørkt, og skaber præcise mønstre i dit hjem, når rengøringsmaskinen rengøres.


25% mere sugekraft

Udstyret med et opgraderet HyperForce-luftstrømsdesign, der genererer 2500Pa dybere rengøring, er det især nyttigt til tæppegulve.


Smart moppe

Udstyret med en elektronisk vandtank med høj kapacitet på 297 ml, der passer til boliger på op til 2580 kvadratmeter, kan du programmere moppen og endda indstille forskellige vandstrømsniveauer til bestemte rum.


Kortlægning i flere etager

Op til fire etager kan kortlægges og genkendes automatisk for effektiv navigation, og hver etage kan have op til 10 zoner med adgangsforbud, 10 zoner med moppeforbud og 10 usynlige barrierer.


Automatisk genindlæsning

Ved rengøring af meget store rum vender robotten tilbage til dockingstationen, genoplader batteriet og fortsætter støvsugningen, hvor den slap.


Brugerdefineret sugning og vandstand

Når de er identificeret, kan der vælges specifikke rum til rengøring, og programmeret støvsugning kan anvendes forskellige steder med forskellig sugemodstand og vandgennemstrømning.


Vaskbart HEPA-filter

HEPA-filteret med E11-klassificering fanger op til 95% af husholdningspartiklerne. Den er vaskbar, så den kan bruges længere, inden den udskiftes.


Applikation og stemmestyring

Indstil programmer, rengør bestemte rum, indstil vandstrømmen og meget mere fra en app. Brug Alexa- og Roborock Plus-funktionen eller Siri eller Google Home til fulde stemmestyringsmuligheder.


Langvarig effekt

Et ekstra stort batteri på 5200 mAh giver en maksimal driftstid på 150 minutter*** og et maksimalt sugeareal på 2580 kvadratmeter, hvilket er mere end nok for de fleste hjem.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser