Tilbage til toppen
ROBOROCK E4 robotstøvsuger, 0,46l, max autonomi 180 min, Wi-Fi, moppefunktion, sort
ROBOROCK E4 robotstøvsuger, 0,46l, max autonomi 180 min, Wi-Fi, moppefunktion, sort
ROBOROCK E4 robotstøvsuger, 0,46l, max autonomi 180 min, Wi-Fi, moppefunktion, sort
ROBOROCK E4 robotstøvsuger, 0,46l, max autonomi 180 min, Wi-Fi, moppefunktion, sort

1 / 4

ROBOROCK E4 robotstøvsuger, 0,46l, max autonomi 180 min, Wi-Fi, moppefunktion, sort

2.803,72 kr.
Beskrivelse: Automatisk tilbagevenden til basen En god robotstøvsuger bør ikke være nødvendig for at blive vedligeholdt. En af de løsninger, der gør det muligt for støvsugeren at arbejde meget uafhængigt, er den automatiske tilbagevenden til ba
Læs mere

Beskrivelse:


Automatisk tilbagevenden til basen

En god robotstøvsuger bør ikke være nødvendig for at blive vedligeholdt. En af de løsninger, der gør det muligt for støvsugeren at arbejde meget uafhængigt, er den automatiske tilbagevenden til basen. Når enheden er afladet eller holder op med at arbejde, vender den tilbage til basen og begynder at oplade batteriet. Takket være denne løsning vil du ikke pludselig stå tilbage med en støvsuger, der er blevet efterladt på et uventet sted. Den automatiske funktion af tilbagevenden til basen påvirker også den hurtigere forberedelse af udstyret til at arbejde igen - brugeren behøver ikke at overvåge batteristatus eller bringe enheden til basen, da udstyret vender tilbage til ladestationen af sig selv.


Planlæg din rengøringsplan frit

Ideen bag automatiske støvsugere er at hjælpe brugerne med at undgå at skulle støvsuge deres hjem eller lejligheder selv. Denne model er udstyret med en tidsplanfunktion, så du kan planlægge regelmæssig automatisk rengøring. På det indstillede tidspunkt starter støvsugeren af sig selv og renser det programmerede rum.


Støvsugning uden at forstyrre dine daglige gøremål

En af de største fordele er, at robotstøvsugeren arbejder stille. Denne model fungerer stille, men det er ikke den støjsvage enhed, der er tilgængelig. Det maksimale støjniveau bør dog ikke overstige 70 dB , så driften af dette udstyr ikke er for langvarig og ikke forstyrrer typiske husholdningsaktiviteter.


Styring af støvsugeren med en mobilapp

En mobilapp er nok til at bruge denne støvsuger. Du kan styre det fra din telefon eller tablet uden at skulle rejse dig fra sofaen. Med appen kan du ikke kun aktivere støvsugeren eksternt, men også programmere den præcist. Denne type kontrol øger bestemt bekvemmeligheden ved at bruge apparatet og gør det næsten vedligeholdelsesfrit.


Trådløs kommunikation via WiFi

Brug robotstøvsugeren, som du vil. Programmer din handling via appen og ved hjælp af WiFi-kommunikation. Denne model har et indbygget WiFi-modul, som gør det muligt at tilslutte det til dit hjemmenetværk, hvilket helt sikkert gør det lettere at bruge. I stedet for at bruge fjernbetjeningen eller knapperne på sagen, skal du blot starte appen og vælge den relevante mulighed på skærmen på den mobile enhed.


Justerbar sugekraft

Det er lettere at støvsuge hårde gulve end at rengøre tæppepletter grundigt. Robotstøvsugeren kan have en justerbar effektindstilling. Dette er tilfældet i denne model af enheden - driftseffekten kan justeres til den specifikke situation, jorden og graden af snavs på overfladen, der skal støvsuges. Takket være denne løsning bliver støvsugning lettere og mere effektiv.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser