Tilbage til toppen
REMINGTON Heritage Manchester United Edition HC9105 trimmer, 60 min batterilevetid, sølv

1 / 1

REMINGTON Heritage Manchester United Edition HC9105 trimmer, 60 min batterilevetid, sølv

855,53 kr.
856 kr.
Remington Heritage Manchester United Edition-klipperen giver Manchester United-fans et klassisk design, der minder om en svunden æra og en tid med legender. Inspireret af Remingtons første elektriske barbermaskine med skærm, der blev oprettet i 193
Læs mere

Remington Heritage Manchester United Edition-klipperen giver Manchester United-fans et klassisk design, der minder om en svunden æra og en tid med legender.

Inspireret af Remingtons første elektriske barbermaskine med skærm, der blev oprettet i 1937, har denne robuste trimmer en slank metalfinish med et klassisk look, samtidig med at den indeholder moderne innovationer, der er synonyme med Remington-navnet. Derudover er klipperen blevet udstyret med det berømte Klubemblem fra Manchester United, som kan findes på klipperens kabinet og er en attraktion for fans i alle aldre.


Med 6 gange bedre skæreydelse* kan du være sikker på perfekte resultater i alle længder - fra 1,5 mm til 25 mm. Derudover hjælper den justerbare stang til præcisionslængder dig med at spare tid, når du trimmer, og eliminerer behovet for andet tilbehør. Heritage trimmeren fungerer trådløst i op til 60 minutter, men kan også bruges med ledning til enhver tid. Det er meget nemt at rengøre og vedligeholde knivene, da de er aftagelige og fuldt vaskbare. Derudover indeholder pakken en flaske olie til smøring af bladene og en rengøringsbørste.


Den praktiske opbevaringstaske og det sorte ansigtshåndklæde fuldender pakken og gør denne stilfulde retromaskine ideel til enhver Manchester United-fan med respekt for sig selv.


Professionel skæreydelse

Ved hjælp af moderne teknologier i et klassisk design kan du nyde professionel klipning - en hastighed på 300 mm i sekundet, 6 gange bedre ydeevne end en standard Remington trimmer.


Aftagelige og vaskbare knive

Manchester United plæneklipperen kan bruges både med og uden ledning. Lithiumbatteriet giver op til 60 minutters batterilevetid efter en enkelt opladning på bare 4 timer, hvilket giver dig mere end nok tid til at få den frisure, du ønsker. Takket være de vaskbare og aftagelige knive er den hurtig og nem at rengøre og vedligeholde.


Stang til finlængdejustering

Med 11 kamme til at trimme hår i alle længder mellem 1,5 og 25 mm plus en præcisionsmålestang inspireret af klassiske modeller giver Heritage hårklipperen dig mulighed for at trimme og træ dit hår uden at skulle bruge andet tilbehør.

Identifikation

EAN 5038061102949
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser