Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Remington Hårfjerning IPL I-Light 6250

Til kassen

Se også

Remington Hårfjerning IPL I-Light 6250

(0)
Skrive en anmeldelse
Remington Hårfjerning IPL I-Light 6250
Remington Hårfjerning IPL I-Light 6250
1854 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

 • Forventet leveringstid
  1-4 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af CDON
 • Uendeligheds Pære - den skal aldrig udskiftes
 • Hurtig: permanente resultater på tre behandlinger
 • Effektiv: ProPulse Teknologi - hurtigt blinkende pære
 • Egnet til: Unisex
 • Resultater: Permanente
Vær med på sommermoden med Remingtons i-LIGHT Essential. Med dette super smarte hårfjerningssystem kan du nu fjerne hår permanent. Nemt og enkelt og du behøver ikke engang bevæge dig uden for dit hjem.
Både kvinder og mænd kan anvende i-LIGHT Essential på områder under hals og nakke - det betyder, at du kan blive hårfri på både ben, arme, underarme, bikinilinje, ryg, bryst og skuldre.
Remingtons i-LIGHT Essential er meget at bruge og det ergonomiske design, det flotte design og det komfortable håndholdte stykke giver dig fuld kontrol og sikkerhed.
Takket være den smarte tilhørende lampe, der har uendelige lysblink, er der ikke nogen meromkostninger. Du behøver nemlig aldrig at udskifte nogen af delene. Gør dig klar til smuk, glat hud med Remingtons i-LIGHT Essential.
 • Propulse teknologi
  Propulse teknologien virker ved, at opvarme hårsækken og fokusere hvert lysblink på hårroden for at forhindre håret i at gro. Lysets energi bliver absorberet af hårets melanin og stopper hårets vækst ved at bedøve hårsækken.
 • 50% større lysvindue
  Lysintervallet på 3 sekunder sammen med et 50 % større lysvindue, der har et indbygget filter, der beskytter mod UV stråler, giver din hud mest mulig beskyttelse. Det betyder, at du nu nemt kan behandle de områder du ønsker og på ingen tid kan du nyde smuk, glat hud.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.