Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Purista Silver Fuldautomatisk kaffemaskine
Purista Silver Fuldautomatisk kaffemaskine

1 / 2

Purista Silver Fuldautomatisk kaffemaskine

3502 kr.
En ren kaffe fornøjelse Som navnet antyder, har Purista® en enkelt mission: at brygge kaffe, der smager som kaffe skal smage - rigtig godt! Og Purista® kan gøre endnu mere. Det er en af de smaleste fuldautomatiske kaffemaskiner
  • .
  • .
  • .
Læs mere
En ren kaffe fornøjelse

Som navnet antyder, har Purista® en enkelt mission: at brygge kaffe, der smager som kaffe skal smage - rigtig godt! Og Purista® kan gøre endnu mere. Det er en af de smaleste fuldautomatiske kaffemaskiner på markedet. Men selv det bedste design kan kun imponere, hvis selv funktionerne er fremragende. Og det gør Purista® også: et moderne frontpanel, store, integrerede knapper og et stort rat gør det let at håndtere. Den nydesignede drypbakke har en rustfri stålplade med en integreret ridsefri plastindsats af høj kvalitet.

Melitta® Companion®-app
Den gratis app hjælper dig med at bruge din fuldautomatiske kaffemaskine. Uanset om du har brug for praktiske hjælpevideoer, interessante oplysninger om nydelse af kaffe eller praktiske servicefunktioner, skal du blot downloade appen for at finde og bruge dens mange funktioner.

En mølle, der er så stille som en hvisken
Nu kan du drikke friskmalet kaffe, mens alle andre sover. Denne fuldautomatiske kaffemaskine har en ekstremt stille stålkværn, der formaler kaffebønnerne hurtigt og stille.

Favorit kaffe funktion
Ved du hvad du vil have, og vil du have det hurtigt? Gem din ønskede kaffestyrke og mængde, så skal du bare trykke på din foretrukne kaffeknap. Resten løser din fuldautomatiske kaffemaskine.

Et lille mirakel
Purista® er virkelig slank - kun 20 cm bred! Vi har ikke brug for mere plads end Melitta®-teknologien af høj kvalitet.

Aromatisk nydelse af kaffe
Den nye pumpe garanterer en ideel kontakttid mellem kaffe og vand. Du kan nu nyde de to klassikere Espresso og Café Crème med endnu bedre udviklede smag.

Justerbar kaffestyrke
Stærk om morgenen, men helst ikke om aftenen? Som du vil - kaffestyrken er let at justere til det, du i øjeblikket længes efter,
fra mild til medium eller stærk. Selvfølgelig kan du også justere mængden af kaffe. Varieret - lige som du vil have det.

Aromaekstraktionssystem (AES)
Mere smag ved brygning: Den friskmalte kaffe fugtes med vand inden den egentlige brygningsproces. På denne måde frigives smagene bedre, og hvor ender de? I din kaffe selvfølgelig.

Serviceknap
Vil du have det nemt? Absolut!
Med serviceknappen kan du nemt få adgang til rengørings- og afkalkningsprogrammerne, indstille bryggetemperatur og vandhårdhed samt den automatiske lukningsfunktion. Selv skift af filtre er let som kage.

Dobbelt koptilstand
Delt fornøjelse er dobbelt fornøjelse - med Double Cup Mode kan du lave to kopper espresso eller café creme på samme tid. Selvfølgelig er det også en god funktion for dem, der drikker meget kaffe.

Display med LED-symboler
Det siger sig selv - LED-displayet med røde symboler gør det nemt og bekvemt at bruge den fuldautomatiske kaffemaskine.

Justerbar højde på kaffeudløbet
Udgangen kan justeres i højden op til 135 mm, så du også kan bruge glas eller ekstra store krus.

Anti-ridser
Den nydesignede drypbakke har en rustfri stålplade med en integreret ridsefri plastindsats af høj kvalitet.

Aftagelig bryggeenhed
Det ville have været rart, hvis det var let, ikke? Med Melitta® er det ... Hele bryggeenheden er let at fjerne og nem at rengøre.
Indersiden af maskinen er tilgængelig og kan rengøres uden problemer.

Kompatibel med vandfiltre
Brug Melitta® Pro Aqua vandfilter for at gøre kaffen endnu bedre. En anden fordel er, at du kun behøver at afkalke maskinen en gang om året **. Hvorfor? Filteret forhindrer kalkaflejringer i vandsystemet så længe som muligt. ** Baseret på 120 ml stor kop seks kopper om dagen, og at filteret udskiftes seks gange i henhold til maskinens specifikationer.

Automatisk rengørings- og afkalkningsprogram
Kommunikation er alt. Din fuldautomatiske kaffemaskine giver dig besked på displayet, når den skal rengøres eller afkalkes.

]]>

Hurtige fakta

  • .
  • .
  • .
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter