Philips Strygning GC7055/20

Philips Strygning GC7055/20
Tip en ven

Levering før jul

Bestil i dag for at med sikkerhed få levering inden jul

1599 kr
fra 117 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-5 arbejdsdage

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
 • Maks. 6 bar pumpetryk
 • Op til 340 g dampskud
 • Vandtank med 2 liters kapacitet
 • Kompakt desig

Stryg hurtigere med dobbelt så meget damp *

Intet behov for temperaturindstilling

Maks. 6 bar pumpetryk
Op til 340 g dampskud
Vandtank med 2 liters kapacitet
Kompakt desig

Kraftig damp fjerner folder effektivt

Kraftig damp fjerner folder effektivt Med revolutionerende teknologi kan du få en ultrahurtig strygeoplevelse. Den kraftige og konstante damp klarer selv ujævne folder, og tykkere materialer glattes hurtigt ud uden besvær. Og der er et ekstra dampskud, hvis det er nødvendigt – perfekt til lodret strygning eller vanskelige folder.

Stryg cowboybukser og silke efter hinanden uden at ændre temperaturindstilling

Stryg cowboybukser og silke efter hinanden uden at ændre temperaturindstilling Med OptimalTemp-teknologi behøver du ikke længere spilde tid på at ændre temperaturindstillinger, vente på, at temperaturen justeres, eller sortere tøjet på forhånd. Stryg cowboybukser og silke efter hinanden med garanti for, at tøjet ikke beskadeiges pga. for høj temperatur takket være en perfekt kombination af temperatur og et konstant, effektivt damptryk.

Du kan roligt lade den varme strygesål blive på strygebrættet

Du kan roligt lade den varme strygesål blive på strygebrættet Innovativ OptimalTemp-teknologi garanterer mod beskadigelse pga. for høj temperatur i fb. m. alle strygbare tekstiler. Det giver tryghed under strygningen og betyder, at du kan lade den varme strygesål stå direkte på strygebrættet i bomuld uden nogen beskadigelse. Det hjælper med til at reducere ubehaget i dit håndled, da du ikke behøver løfte det fra basisenheden så ofte.

Stor vandtank, der giver længere brugstid

Stor vandtank, der giver længere brugstid Vandtanken har en kapacitet på 2 liter, så du opnår op til 2 timers kontinuerlig brug uden behov for opfyldning af tanken. Den er også gennemsigtig, så du kan nemt kan få en 360° visning af tanken og se, hvor meget vand du har tilbage til at skabe et effektivt damptryk. Dampstationen har et stort påfyldningshul, der gør det nemt at påfylde vandtanken under hanen, eller du kan når som helst bruge en kande eller flaske under strygningen

Integreret system til nem rengøring sikrer langvarig ydeevne

Integreret system til nem rengøring sikrer langvarig ydeevne Regelmæssig afkalkning beskytter dit strygejern og opretholder dampydelsen. Smart Calc-Clean-systemet er en integreret afkalknings- og rengøringsfunktion, der forlænger dampstrygejernets levetid. Strygejernet påminder dig med både lys og lyd om, at rengøring og afkalkning er påkrævet. Du skal blot sætte strygejernet i Smart Calc-Clean-beholder og starte processen. Det tager ca. 2 minutter for det snavsede vand og kalken at blive indsamlet, og dampstationen udsender en biplyd, når den er færdig og klar til brug igen.

Let og kompakt design sikrer nem opbevaring

Let og kompakt design sikrer nem opbevaring Takket være den revolutionerende ProVelocity-teknologi har vi været i stand til at gøre dampstationen mere kompakt end nogensinde før. Den mindre størrelse passer helt perfekt på dit strygebræt, og den er lettere at transportere end tidligere. Og strygejernet med dampstation fylder meget mindre ved opbevaring.

Testet og godkendt af uafhængige tekstileksperter

Strygejernet er testet og godkendt af uafhængige tekstileksperter hos forskningsinstitutter såsom DWI, IWTO og Woolmark for sin fremragende strygeevne. Woolmark Appeal Care-programmet hjælper kunderne med at finde kvalitetsvaskeprodukter, der er godkendt af The Woolmark Company til brug på uldprodukter. Philips er med den patenterede OptimalTEMP-teknologi indtil nu det eneste mærke, der har formået at blive certificeret med guldstandarden fra Woolmark. Du kan have tiltro til, at vores Woolmark-godkendte tøjplejeprodukter passer perfekt til uldtøj af enhver art.

Automatisk slukning af hensyn til sikkerhed og energibesparelse

Sikkerhedsfunktionen til automatisk slukning slukker automatisk strygejernet med dampstation, hvis det ikke har været i brug i et par minutter. Det sparer energi og giver sikkerhed og ro i sindet.

Philips' bedste glideevne med øget modstandsdygtighed over for ridser

Philips' bedste glideevne med øget modstandsdygtighed over for ridser SteamGlide Plus-strygesålen er holdbar, og slip-let-belægningen er baseret på en keramisk overflade. Den har et integreret titaniumoxidlag, som sikrer perfekt glideevne

Sikker transportlåsSikker transportlås

Dit strygejern med dampstation har en sikker transportlås, der fastgør strygejernet til basisenheden uden risiko for glidning eller berøring af den varme strygesål. Den sikrer sikker og nem transport mellem brugssted og opbevaring rundt omkring i huset.

Spar energi med ECO-tilstand

Med ECO-tilstand kan du spare energi, uden at det går ud over strygeresultatet. ECO-tilstand anvender en mindre mængde damp, men stadig tilstrækkeligt til at stryge alt dit tøj.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 371 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 214 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 117 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »