Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Philips Støvsuger A-klasse Sporty Rød C8373/09

Til kassen

Se også

Philips Støvsuger A-klasse Sporty Rød C8373/09

(0)
Skrive en anmeldelse
Philips Støvsuger A-klasse Sporty Rød C8373/09
Philips Støvsuger A-klasse Sporty Rød C8373/09
Philips Støvsuger A-klasse Sporty Rød C8373/09
Philips Støvsuger A-klasse Sporty Rød C8373/09
1049 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON
  • AirflowMax-teknologi giver længere tid med højere sugeeffekt
  • Energieffektivitetsklasse A
  • Med TriActive-mundstykket får du 3 rengøringsfunktioner
  • Super Clean Air-filter

Den nye støvsuger Philips Performer Compact giver den højeste rengøringspræstation med minimale anstrengelser. AirflowMax-teknologi giver længere tid med højere sugeeffekt. TriActive-mundstykket suger effektivt støvet op på alle slags gulve.

Denne støvsuger har energieffektivitetsklasse A og er konstrueret til at opnå maksimal præstation.

AirflowMax-teknologi giver længere tid med højere sugeeffekt, så du kan anvende posen, til den virkelig er fuld. Teknologien bygger på optimeringen af tre centrale elementer: 1) Den rillede overflade inde i støvbeholderen maksimerer luftflowet omkring støvsugerposen og gør, at hele posens overflade kan anvendes. 2) Specialformet støvbeholder, hvor støvsugerposen kan foldes helt ud. 3) Fiberstrukturer af høj kvalitet, som forhindrer tilstopning af støvsugerposen og absorberer støv, uden at porerne stoppes til igen, så sugekraften ikke forringes.

Med TriActive-mundstykket får du 3 rengøringsfunktioner på én gang: 1) Den åbner forsigtigt trådene i tæpperne med sin særligt konstruerede sål, så du kan rengøre i dybden. 2) Den suger store partikler op takket være den store åbning foran. 3) Den kan nå støv og snavs ved møbler og vægge takket være luftkanalerne på venstre og højre side.

Støvsugeren er fremstillet med indbygget tilbehør, så du ikke behøver at slæbe rundt på ekstradele, når du gør rent. I beholderen findes fugemundstykket, og en blød støvsugerbørste er praktisk og lettilgængeligt placeret i apparatets håndtag.

Dette produkt giver den højeste grad af rengøring på hårde gulve. 100 % af støvet suges op!

Takket være ActiveLock-koblingerne kan du nemt sætte forskellige mundstykker og tilbehør fast og tage dem af teleskoprøret, mens du støvsuger.

Støvsugerens kompakte form gør den nem at opbevare, uden at den optager alt for meget plads. Den lave vægt gør den nem at bære rundt på.

Super Clean Air-filteret opfanger de mindste støvpartikler, inden luften blæses ud af støvsugeren. Det giver et støvfrit hjem og ren, sund luft.

Den nye, syntetiske støvsugerpose fra Philips er udviklet til at give en langvarig støvsugerpræstation, dvs. en høj sugeeffekt og maksimal filtrering, helt frem til at støvsugerposen er fuld og klar til at kasseres.

- Aktionsradius: 8 m

- Årligt strømforbrug: 27,5 kWh

- Rengøring af tæpper: D

- Støvoptagning: C

- Klassificering for energieffektivitet: A

Aktionsradius: 8 m
Ledningslængde: 5 m
Rørtype: Teleskoprør i metal i to dele

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.