Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Philips Airfryer HD9250 Philips Daily Collection

-14%
Philips Airfryer HD9250 Philips Daily Collection
Philips Airfryer HD9250 Philips Daily Collection
Philips Airfryer HD9250 Philips Daily Collection
999 kr.
Vejledende pris: 1155 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

  • Sprød stegeskorpe med mindre fedt
  • Innovativ Rapid Air-teknologi
  • 0,8 kg op til 3 personer
  • Grillrist med to trin og spyd

Grill, steg, rist og bag din yndlingsmad hjemme
Luftfriturestegeren kan anvendes til meget andet end blot friturestegning – du kan også grille, bage og stege maden. Husk at downloade Philips Airfryer-appen – en app fuld af opskrifter og inspiration, som hjælper dig med at opleve alle mulighederne med Philips Airfryer!

Forudindstil tid og temperatur
Med den integrerede timer kan du forudindstille tid og temperatur på op til 30 minutter og op til 200 grader. Den automatiske sluk-funktion afgiver et lydsignal, så du ved, når maden er klar. Nyd sprøde, gyldenbrune pommes frites, kylling, kød, mellemmåltider og meget andet – det hele tilberedt på det rette tidspunkt og ved den temperatur, der giver det bedste resultat!

Sundere madlavning med Rapid Air-teknologi
Philips Airfryer er et af vores mest populære køkkenprodukter. Den unikke teknologi i Philips innovation Airfryer gør, at du kan lave retter, som normalt kræver tilsætning af meget fedt, på en sundere måde. Lav dine yndlingsretter som f.eks. lammekoteletter, friturestegte kyllingelår eller lækre pommes frites med kun lidt eller slet ingen olie. Den varme, hurtigt cirkulerende luft gør, at maden får en sprød overflade og en fantastisk mør og saftig konsistens indeni. Du får hele 90 % mindre fedt med Philips Airfryer set i forhold til pommes frites, som er tilberedt i en almindelig frituregryde. Desuden bliver der betydeligt mindre mados i køkkenet, end når du steger eller frituresteger normalt.

Lav mad hurtigt takket være det unikke design
Lav lækker mad hurtigt med den unikke, patenterede, søstjerneformede bund, som gør det muligt for luften at cirkulere med ekstremt høj hastighed. Det er denne hurtige luftstrøm i kombination med varme, der muliggør det fantastiske resultat, når du laver mad med Philips Airfryer.

Nem rengøring med dele, der tåler opvaskemaskine
Alle løse dele tåler opvaskemaskine.

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .