Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Panasonic Epilator Wet & Dry ES-EL7C

1 / 1

Panasonic Epilator Wet & Dry ES-EL7C

1049 kr.
Glat hud i et enkelt slag Panasonics våd / tør epilator har et helt nyt design med et epileringshoved, der er 30% bredere * og har dobbelte diske med 60 pincet til hurtigere og mere effektiv hårfjerning. Du kan passe på hele din krop ved hjælp a
Læs mere

Glat hud i et enkelt slag

Panasonics våd / tør epilator har et helt nyt design med et epileringshoved, der er 30% bredere * og har dobbelte diske med 60 pincet til hurtigere og mere effektiv hårfjerning. Du kan passe på hele din krop ved hjælp af de 6 forskellige tilbehør, der følger med.

Hurtig og blød epilering, der gør huden glat
6 tilbehør giver konsekvent skønhedspleje til hele kroppen. Silkeagtig hud over hele kroppen mellem epilering og eksfoliering.

Dobbelte diske med 60 pincetter giver effektiv epilering
Med dobbeltskiver sikrer den anden skive, at alle savnede hår fanges efter den første skive. I alt 60 pincet fanger flere hår hver gang du kører epilatoren over huden.

30% større epilationshoved *
I forhold til konventionelle modeller har epileringshovedet med en bredde på 32,4 mm en overflade, der er 30% bredere og fjerner hår med et enkelt træk over huden.
* sammenlignet med den konventionelle ED -serie.

Fanger sugerør, der er for korte til at vokse væk
De to pincetter fanger hårene med en sådan præcision, at selv tråde så korte som 0,5 mm fjernes med roden. De er så korte, at de ikke engang var gået væk med voksfjernelse.

90 bevægeligt epileringshoved følger kroppens former
Hovedet bøjer 90 og glider let hen over huden, selv de områder, der er vanskelige at få adgang til.

Fodpleje til silkebløde såler
Monter fodplejehovedet på enheden, hold den roterende fil mod tørre og hårde hæle, så den kværner død hud hurtigt og forsigtigt og gør fodsålerne bløde igen.

Hurtig, let og hudvenlig epilering
Led lys
Et LED -lys oplyser områder, der er svære at se, f.eks. Under arme og fodsåler. Det bliver lettere at finde og fjerne alle sugerør.

3-trins hastighedskontrol
Tryk på knappen for at vælge en af de bløde / normale / effekthastigheder afhængigt af hvilken del af kroppen du behandler, og hvor stærkt dit hår er.

Trådløs betjening
En times opladning er tilstrækkelig til op til 30 minutters behandling med trådløs drift.

Våd tør
Kan bruges på badeværelset med skum. Apparatet er vandtæt, så du kan skylle hele barbermaskinen under rindende vand og skylle eventuelle hårrester af, så det altid er rent.

Smalt greb
Den brugervenlige form gør det let at holde og få adgang til steder på kroppen, der er svære at nå.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme