Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Panasonic Barbermaskine ES-LV67-A803

1 / 1

Panasonic Barbermaskine ES-LV67-A803

1392 kr.
PANASONIC ES-LV67 har fem Nanotech-klinger. De hypoallergeniske klinger er meget skarpe og indstillet i en vinkel på 30° for at sikre det bedste resultat. Takket være det ekstremt tynde net og klingerne, der er fastgjort til det, komm
Læs mere

PANASONIC ES-LV67 har fem Nanotech-klinger. De hypoallergeniske klinger er meget skarpe og indstillet i en vinkel på 30° for at sikre det bedste resultat. Takket være det ekstremt tynde net og klingerne, der er fastgjort til det, kommer den meget tæt på huden uden at irritere.

Lift-Tech-teknologien i det fleksible klingenet sikrer, at alle skæghår nås. Hårene løftes og skæres tæt på huden. Længere skæg, der vokser i forskellige retninger, kan også barberes pænt og præcist.

Responsiv sensorteknologi
Skægget er forskelligt i ansigt, på halsen og på hagen. Det er vigtigt, at en enhed giver en effektiv barbering. Avanceret Panasonic sensorteknologi overvåger barbering og er opmærksomhed på forskellige områder ved at øge eller mindske effekten. Skæggets tæthed observeres op til 220 gange i sekundet, og hastigheden kan ændre sig op til 14 gange pr. sekund afhængig af skæggets tykkelse. Dette sker automatisk, så du ikke selv skal justere styrken!

Kraftfuld lineær motor
Glatte resultater opnås med en stille, men meget effektiv motor. Klingerne roterer op til 70.000 gange pr. minut og barberer meget skæg ad gangen. Panasonic ES-LV67 barbermaskine har stor ydeevne fra start til slut!

Multi-flex 16D – en klinge, der følger ansigtet
Barbermaskinens klinge bevæger sig af sig selv i 16 forskellige retninger og følger ansigtsformerne optimalt. Takket være den bevægelige klinge er barberingen hurtigere, og barberingsresultatet er præcist og jævnt.

Barbermaskine for mænd ES-LV67
Barbermaskine med responsiv intelligens for en nænsom, glat barbering
Med Panasonics responderende skægsensorteknologi, der automatisk justerer strømmen, så den passer til dine specifikke skægbehov, der giver dig en personlig barbering.
Barbermaskine med responsiv intelligens for en nænsom, glat barbering

Panasonics mest responderende skægsensorteknologi*
Vores responderende skægsensorteknologi registrerer skæggets tæthed 220 gange i sekundet*. Denne teknologi justerer motorens kraft 14 gange i sekundet, hvilket gør den til en af de mest responderende barbermaskiner og egnet til forskellig skægtykkelse og tæthed.
*Testet med stroboskop i Panasonics laboratorie, Japan.

Ultrahurtig motor for en tæt og glat barbering.
Den superstærke neodymmagnet hjælper med at køre knivene ekstremt hurtigt for at levere op til 70.000 tværgående handlinger pr. minut. Dette hjælper med at give en usædvanlig tæt og glat barbering.
Intet skæg kan bremse denne ultrahurtige lineære motor, uanset hvor tykt det er. Vi er helt sikre, da vi selv har testet det på kobbertråde i vores laboratorier. Med en stabil skærehastighed helt indtil batteriet løber tørt, kan du være sikker på at få en tæt og glat barbering hver dag.

5 buede blade til effektiv skæring
5 ydre blade er designet anderledes til at fange og klippe alle slags hår.
A. Et hurtigt spalteblad med kam, der giver en forbedret forbarbering af langt hår.
B. Hurtig, løftende folie, der løfter fladtliggende hår effektivt, især i nakken og på hagen.
C. Folie til efterbehandling; med denne ekstremt tynde folie (41 μm) får længere hår et andet, tættere klip*.
*Sammenlignet med Panasonics 3-bladsbarbermaskine, testet i Panasonics laboratorie

Multifleksibelt 16DKonturfølgende hoved
Barberhovedet bevæger sig uafhængigt i 16 retninger * og følger nemt konturerne i ansigtet og nakken for at reducere antallet af bevægelser, der kræves for at barbere selv fladtliggende hår.
*Panasonic laboratorierapport, Japan

30˚ nanopolerede indvendige blade for Ren, effektiv skæring
Ved at anvende den japanske fremstillingstradition af samuraisværd, har vi udviklet ultraskarpe nanopolerede, indvendige blade, slebet til en skarp 30° skærekant, så de kan klippe hår helt tæt på roden. Resultatet er en overlegen og effektiv barbering med et minimum antal bevægelser selv på hagen, hvor skæg har tendens til at være tættest.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .