Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Pakke Sous Vide & Vacuum Packers
Pakke Sous Vide & Vacuum Packers

1 / 2

Pakke Sous Vide & Vacuum Packers

2268 kr.
Vi har sammensat en pakke med alt hvad du skal bruge for at prøve at lave din mad med Sous Vide. Pakken indeholder en Champion Sous Vide Precision Circulator, Champion Vacuum Packers og Champion Vacuum Poser i rulleformat. Dette er alt hvad du behøv
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
Vi har sammensat en pakke med alt hvad du skal bruge for at prøve at lave din mad med Sous Vide. Pakken indeholder en Champion Sous Vide Precision Circulator, Champion Vacuum Packers og Champion Vacuum Poser i rulleformat. Dette er alt hvad du behøver for at få succes med din "Sous Vide" for første gang.

Sous Vide betyder "under vakuum" og har længe været brugt på restauranter rundt om i verden. Ved først at vakuumpakke kød, fisk, kylling eller hvad du nu vil tilberede, og derefter nedsænke dem i et perfekt tempereret vand, kan du opnå fantastiske resultater. Du indstiller din Sous Vide til den ønskede temperatur, stiller den på kanten af en gryde/gryde, starter timeren og resten klarer sig selv. Da temperaturen er helt stabil, er der ingen risiko for at koge din råvare, så den bliver tør. Temperaturen holder sig inden for en nøjagtighed på +/- 0,1°C på grund af, at den cirkulerer vandet.

Pakken indeholder:
- Champion Sous Vide Precision Circulator
- Champion Vacuum Packer Stainless 130W (kåret som "Bedst i test" af Råd & Rön september 2021)
- Champion Roll plast 4-pak 28x300 cm

Se mere information om hvert produkt nedenfor:


]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme