Tilbage til toppen
Øvelseshoved til frisør  - kvinde øvelsesdukke - 90% rigtigt hår - lilla og lyserød - inklusive tilbehør
Øvelseshoved til frisør  - kvinde øvelsesdukke - 90% rigtigt hår - lilla og lyserød - inklusive tilbehør

1 / 2

Øvelseshoved til frisør - kvinde øvelsesdukke - 90% rigtigt hår - lilla og lyserød - inklusive tilbehør

446 kr.
Overvejver du at starte på frisørskole , eller vil du videreuddanne dig i feltet? Så er dette frisørhoved det perfekte værktøj. Praksisdukken har ekstra langt hår og er ideel til fletninger, krøller eller andre frisurer. Dette praksishoved er også su
Læs mere
Overvejver du at starte på frisørskole , eller vil du videreuddanne dig i feltet? Så er dette frisørhoved det perfekte værktøj. Praksisdukken har ekstra langt hår og er ideel til fletninger, krøller eller andre frisurer. Dette praksishoved er også super sjovt for børn, der drømmer om at blive frisør når de bliver voksne.

Perfekt til træning
Dukken har langt hår og er helt ideel til at flette, krølle, klippe eller style. Håret på frisørhovedet er 90% ægte, så det er helt optimalt at træne med, uden bekymringer. Da håret er langt, er der mange muligheder for forskellige former for øvelser. Man kan starte gradvist med at klippe fra toppen og ned for en optimal øvelse. En klips medfølger for at holde håret fast, så du kan føle dig fri til at klippe uden hovedet bevæger sig. Dette er den helt perfekt metode til at blive en top-frsør - eller den perfekte gave til børn. 

Produktspecifikationer:
  • Materiale: 90 % ægte hår
  • Farve: Lilla & rosa
  • Vægt: 0,86 kg
Pakkeindhold:
  • 1x Frisørhoved inklusive tilbehør


Opdag mere inden for Skønhed Hårpleje

Identifikation

EAN 6096526124164
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser