OBH Nordica Blender Legacy

OBH Nordica Blender Legacy
Tip en ven
682 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-5 arbejdsdage

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
Blender i stilfull design och kraftfull motor. Krossar is till flagor för uppfriskande mojitos. Sex blad för hemgjorda såser och pesto. Blenderns prisbelönta design ger ett lyft åt köket och tar mixningen till en ny nivå •Borttagbara blad och diskmaskinssäker behållare för enkel rengöring •Automatiska program för iskrossning och smoothies •Värmetålig glaskanna för mixning av varma soppor upp till 65 °C •Blanda precis som du vill ha det med det steglösa hastighetsreglaget
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 4 Gennemsnitlig vurdering: 4,5
50%
50%
0%
0%
0%

Denne fantastiske blender kan alt, intet mindre. Der er ikke det, den ikke kan blende. Det store spørgsmål for mig og mine gæster var om den kunne knuse isterninger, så vi kunne lave strawberry daiquiris, og svaret er at det kan den uden problemer! Vi har efterhånden været igennem en del blendere da ingen kunne tåle mosten når der skulle knuses is, så jeg og mine venner er ovenud lykkelige for denne fantastiske blender! Derudover er det blevet nemt at lave supper, smoothies og milkshakes. Men den store glas beholder er det super nemt at lave en stor portion suppe, uden at skulle bruge 10 forskellige ting. Den er flot i designet, nem at opbevare og så er den til at stole på. Rengøringen er også nem, bare lidt sulfo og lidt vand i, kør det foreskrevne program og vupti, så er den ren. Dog er det et større arbejde at skille den ad, da man skal hen og fjerne alle skruerne i bunden og sætte dem i igen bagefter - derfor har den kun fået 4 stjerner. Effektiviteten fejler intet og den kan derfor varmt anbefales!

Vi har den sidste måneds tid testet OBH´s Legacy blender i sommervarmen. Vi har lavet en lang række iskolde drinks, smoothies samt gazpacho. Blenderen er udformet i glas og sort plast. Den har et meget moderne design og vil passe ind i de fleste køkkener. Herhjemme har den bestået fruens krav og fået lov til at stå fremme på køkkenbordet. Blenderen vejer hele 4650 gram og har en højde på 42 cm. Når man har fat i den, kan man mærke, at det er et stykke solidt isenkram. Vi antager, at den høje vægt også er med til at skabe balance, så blenderen ikke tipper ved brug, når den kraftige motor på 1200W får lov at arbejde. Blenderen har 6 knivblade i rustfrit stål, i et design, der hjælper med til at knivene ikke bliver blokeret. Glaskanden har en kapacitet på 1,7 liter og er udformet i varmebestandigt glas, som gør det muligt at blende væsker med en temperatur på op til 65 grader. Låget på kanden slutter meget tæt og kan kræve lidt kræfter at få af. I selve låget er der også en åbning, som kan bruges til at tilføje ekstra ingredienser undervejs. Blenderen har 3 indbyggede funktioner. De minder lidt om hinanden og lader blenderen arbejde i et forudbestemt tidsinterval ved forskellige hastigheder og med små pauser. Vi var mest optaget af funktionen til isknusning, da blenderen jo rigtigt kommer på arbejde her. I manualen står der, at maks kapacitet for isterninger på én gang er 14 stykker. Vi startede forsigtigt ud med 12 stykker fra en isterningpose og blev virkelig forbavsede over hvor hurtigt og nemt blenderen pulveriserede isen. Vi blev nysgerrige efter at se, hvad den egentlig kan klare og fandt nogle større kugler af is, med en diameter på 6 cm frem fra fryseren. En håndfuld af disse havde blenderen heller ingen problemer med. Den kedelig del ved køkkenmaskiner er ofte, at rengøringen tager meget længere tid end hvad selve brugen retfærdiggør. Denne blender er let at skille ad og super hurtig og nem at rengøre manuelt. Desuden kan både kande og kniv klare at komme i opvaskemaskinen. Konklusion: - Vi har ikke haft udsat den for noget den ikke kan klare. - Vi er særligt glade for evnen til at knuse is. - Super nem og hurtig at rengøre.

Jeg har efterhånden været i gang med at teste min Legacy blender fra OBH Nordic i omkring en uges tid og jeg må sige at jeg er virkelig tilfreds. ?? Blenderen er meget klassisk, lækker og stilren samt designet således at den er utrolig nem at betjene på trods af dens mange funktioner. Derudover er den med sin kraftige motor god til krævende opgaver såsom at knuse is og lave smoothies med frosne bær. ??Når det kommer til rengøring er dette også utrolig nemt, da den er let at skille ad samt tåler maskinopvask. Jeg kommer helt sikkert til at bruge den meget mere, da det efter min mening helt bestemt er en af de bedre blendere på markedet både hvad angår design og egenskaber på trods af at den ikke koster så meget.

Så fin en lille blender - god kvalitet for pengene

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 219 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 137 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 80 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »