Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

NutriBullet PRO 900W Exclusive (All White, 10-pcs, Mixer/Blender)

Fri fragt
-36%
NutriBullet PRO 900W Exclusive (All White, 10-pcs, Mixer/Blender)
NutriBullet PRO 900W Exclusive (All White, 10-pcs, Mixer/Blender)
NutriBullet PRO 900W Exclusive (All White, 10-pcs, Mixer/Blender)
NutriBullet PRO 900W Exclusive (All White, 10-pcs, Mixer/Blender)
899 kr.
Vejledende pris: 1399 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  1-3 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af Novellia

Overvåg prisen på produktet

 • Solgt i over 55 millioner eksemplarer
 • 10 dele
 • 900 watt – Kraftfuld!
NutriBullet®PRO Blender
NutriBullet®PRO giver dig alle de sunde fordele, som følger med i originalen på 600 watt, og endnu mere! PRO-modellen har hele 900 watt, og denne øgede kapacitet pulveriserer de sejeste ingredienser, såsom gurkemejerod, brombærkerner, hvedegræs, kål og meget mere. Denne højhastighedsblender er ideel til personer med et meget aktivt liv eller til dem, som vil forandre deres liv og blive sundere og mere aktive, sportsfolk og aktive familier.


NutriBullet®PRO kan bruges dagligt. Den mixer og blander is og frossen frugt, og du får de lækreste smoothies, du kan forestille dig, fantastiske cocktails og drinks, og den er god til at forberede en lækker suppe og meget andet. Det komplette sæt med 10 dele indeholder selve baseenheden med en kraftig motor på hele 900 watt, to beholdere på 900 ml, to kantringe, to kantringe med håndtag, to to-go-låg og knivbladet.
NutriBullet® - Et stærkt varemærke!
NutriBullet® er et kendt varemærke inden for sundhed og ernæring. Det har over 55 millioner kunder i hele verden allerede indset, og de bliver i dag hjulpet i deres hverdag med at spise sundt og øge livskvaliteten.


NutriBullet® har et komplet sortiment af mixere, blendere, køkkenapparater og smoothiemaskiner. Ja, kært barn har mange navne!


NutriBullet® giver dig hurtige, nemme og fantastisk gode måder at spise flere grøntsager og mere frugt på og forbedrer din daglige fordøjelse. Alle ved, at for at få det bedste ud af sit liv skal man have det bedste ud af det, man spiser! De mange næringsstoffer i maden får man ikke ved at drikke færdigpresset juice eller ved bare at blande og tygge sin mad. NutriBullet® har evnen til at fremhæve de skjulte næringsstoffer i den mad, vi spiser, takket være de unikke knivblades fart og kraft, men også takket være det cykloniske bæger. Tænk klogt og giv NutriBullet® en plads i dit liv, så du også kan føle dig yngre, sundere og fuld af energi!

Vise flere anmeldelser (-4)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .