Tilbage til toppen
NutriBullet Original - Blender - 8 stk. - Sort
NutriBullet Original - Blender - 8 stk. - Sort
NutriBullet Original - Blender - 8 stk. - Sort
NutriBullet Original - Blender - 8 stk. - Sort

1 / 4

NutriBullet Original - Blender - 8 stk. - Sort

699 kr.
Superblenderen til ethvert køkken! Nutribullet har en kraftig motor på 600 watt, som fører alle fødevarerne gennem turboekstraktionsbladene. Disse knive roterer med en utrolig hastighed på 20.000 omdrejninger pr. minut for at nedbryde og pulverise
  • Kraftfuld
  • Kompakt
  • Let at rengøre
  • Unik nutribullet©-teknik
  • Mange tilbehør
Læs mere

Superblenderen til ethvert køkken!
Nutribullet har en kraftig motor på 600 watt, som fører alle fødevarerne gennem turboekstraktionsbladene. Disse knive roterer med en utrolig hastighed på 20.000 omdrejninger pr. minut for at nedbryde og pulverisere stængler, frø og skaller, som indeholder de mest essentielle næringsstoffer.

 

Funktioner

Effekt - 600 watt effekt giver dig mulighed for at forvandle alt fra jordbær og spinat til frø og stilke til en ønsket ret

Kun Nutribullet - kraften, knivene og formen gør det muligt at knuse ingredienserne på celleplan, så næringsstofferne bevares og din krop kan optage dem korrekt

En fornøjelse at rengøre - Alle dele undtagen basisenheden og bladet kan tåle opvaskemaskine. Rengør bladet med lunkent vand og en dråbe sæbe.

Med nutribullet kan du lave velsmagende, vitaminrig juice, sunde smoothies og næringsrige shakes på ingen tid.

 

Nutribullet-sættet består af følgende dele:
Strømbasen: Strømbasen er Nutribullets motor. Sæt stikket i stikkontakten, sæt koppen på 600 Watt-basen, og tryk koppen ned. Ingen knapper, der skal trykkes på, og ingen komplicerede instruktioner, der skal læses. Hurtigt og enkelt!

Ekstraktionsbladet: Det unikke design af dette blad kombineret med den eksklusive Cyclonic Action genererer kraften til jævnt og hurtigt at pulverisere genstridige frø, tykke stilke og skræl, så alle vitaminerne frigives. Bladet er lavet af rustfrit stål og skal aldrig slibes.

Den høje kop: Den ekstra store blenderkop (700 ml) er den vigtigste kop, der bruges til at lave juice, smoothies og shakes. Kom ingredienserne i koppen, og fyld den op med vand, is eller mælk op til maks. grænsen. I denne kop laver du 2 enheder ad gangen.

Den korte kop + drikkering med håndtag: Ligesom den høje kop giver denne mindre kop dig mulighed for at tilberede drikkevarer og drikke dem med det samme. Du kan også dreje drikkeringen med håndtag på denne korte kop og den høje kop for at gøre det ekstra nemt at drikke.

1 frisk drikkelåg: Med det medfølgende spildsikre låg kan du tage din frisk tilberedte drik med dig, uanset hvor du går. Ingen besvær med andre kopper, der ikke forsegler ordentligt!

Brugervejledning og opskriftsbog: Med nutribullet får du en brugsanvisning og en opskriftsbog, så du kan komme i gang med at lave de lækreste og sundeste juicer og smoothies.

Hurtige fakta

  • Kraftfuld
  • Kompakt
  • Let at rengøre
  • Unik nutribullet©-teknik
  • Mange tilbehør
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser