NutriBullet MAX 1200W (Sølv, 12 dele, Mixer/Blender)

NutriBullet MAX 1200W (Sølv, 12 dele, Mixer/Blender)
Tip en ven

-28%

1145 kr
Vejl. pris 1599 kr
fra 99 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Sælges af Novellia

Mere fra Novellia Novellia er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Novellia, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
  • Solgt i over 55 millioner eksemplarer
  • 12 dele
  • 1200 watt – Kraftfuld!
NutriBullet® MAX Blender

Få MAX ud af dine ingredienser og din mad! Lad frugt og grøntsager komme til deres fulde ret med NutriBullet® MAX. Denne eksklusive udgave har ekstra kraft og gør det endnu nemmere for dig og har flere funktioner. Med hele 1200 watt har denne motor en enorm kapacitet og er forprogrammeret med det, vi kalder ”autocycle”, som slukker selv efter et optimalt arbejde. Denne udgave af NutriBullet® pulveriserer de sejeste ingredienser, såsom frisk gurkemejerod, brombærkerner, hvedegræs, kål med mere.

Det komplette sæt med 12 dele omfatter en elegant sølvfarvet baseenhed med den effektive motor på 1200 watt, knivbladet og et termobæger på 820 ml i rustfrit stål. Bægeret har også et bekvemt sikkerhedsgreb og holder drikken kold i op til 8 timer! Sættet indeholder også 2 ekstra store bægre på hver 946 ml, et med greb og et med håndtag, 2 to-go-låg og 2 smarte kantringe.


NutriBullet® - Et stærkt varemærke!

NutriBullet® er et kendt varemærke inden for sundhed og ernæring. Det har over 55 millioner kunder i hele verden allerede indset, og de bliver i dag hjulpet i deres hverdag med at spise sundt og øge livskvaliteten.

NutriBullet® har et komplet sortiment af mixere, blendere, køkkenapparater og smoothiemaskiner. Ja, kært barn har mange navne!

NutriBullet® giver dig hurtige, nemme og fantastisk gode måder at spise flere grøntsager og mere frugt på og forbedrer din daglige fordøjelse. Alle ved, at for at få det bedste ud af sit liv skal man have det bedste ud af det, man spiser! De mange næringsstoffer i maden får man ikke ved at drikke færdigpresset juice eller ved bare at blande og tygge sin mad. NutriBullet® har evnen til at fremhæve de skjulte næringsstoffer i den mad, vi spiser, takket være de unikke knivblades fart og kraft, men også takket være det cykloniske bæger. Tænk klogt og giv NutriBullet® en plads i dit liv, så du også kan føle dig yngre, sundere og fuld af energi!
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 296 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 176 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 99 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »