Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

NutriBullet MAX 1200W (Sølv, 11 dele, Mixer/Blender)

Fri fragt
-31%
NutriBullet MAX 1200W (Sølv, 11 dele, Mixer/Blender)
NutriBullet MAX 1200W (Sølv, 11 dele, Mixer/Blender)
NutriBullet MAX 1200W (Sølv, 11 dele, Mixer/Blender)
1099 kr.
Vejledende pris: 1599 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
    Fri fragt
  • Sælges og sendes af Novellia

Overvåg prisen på produktet

  • Solgt i over 55 millioner eksemplarer
  • 11 dele
  • 1200 watt – Kraftfuld!
  • Gör ljuva smoothies
NutriBullet® MAX Blender


Få MAX ud af dine ingredienser og din mad! Lad frugt og grøntsager komme til deres fulde ret med NutriBullet® MAX. Denne eksklusive udgave har ekstra kraft og gør det endnu nemmere for dig og har flere funktioner. Med hele 1200 watt har denne motor en enorm kapacitet og er forprogrammeret med det, vi kalder ”autocycle”, som slukker selv efter et optimalt arbejde. Denne udgave af NutriBullet® pulveriserer de sejeste ingredienser, såsom frisk gurkemejerod, brombærkerner, hvedegræs, kål med mere.


Det komplette sæt med 11 dele omfatter en elegant sølvfarvet baseenhed med den effektive motor på 1200 watt, knivbladet og et termobæger på 820 ml i rustfrit stål. Bægeret har også et bekvemt sikkerhedsgreb og holder drikken kold i op til 8 timer! Sættet indeholder også 2 ekstra store bægre på hver 946 ml, et med greb og et med håndtag, 2 to-go-låg og 2 smarte kantringe.
NutriBullet® - Et stærkt varemærke!


NutriBullet® er et kendt varemærke inden for sundhed og ernæring. Det har over 55 millioner kunder i hele verden allerede indset, og de bliver i dag hjulpet i deres hverdag med at spise sundt og øge livskvaliteten.


NutriBullet® har et komplet sortiment af mixere, blendere, køkkenapparater og smoothiemaskiner. Ja, kært barn har mange navne!


NutriBullet® giver dig hurtige, nemme og fantastisk gode måder at spise flere grøntsager og mere frugt på og forbedrer din daglige fordøjelse. Alle ved, at for at få det bedste ud af sit liv skal man have det bedste ud af det, man spiser! De mange næringsstoffer i maden får man ikke ved at drikke færdigpresset juice eller ved bare at blande og tygge sin mad. NutriBullet® har evnen til at fremhæve de skjulte næringsstoffer i den mad, vi spiser, takket være de unikke knivblades fart og kraft, men også takket være det cykloniske bæger. Tænk klogt og giv NutriBullet® en plads i dit liv, så du også kan føle dig yngre, sundere og fuld af energi!

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .