Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

NutriBullet Juicer 800W Grey

Fri fragt
-44%
NutriBullet Juicer 800W Grey
NutriBullet Juicer 800W Grey
NutriBullet Juicer 800W Grey
NutriBullet Juicer 800W Grey
NutriBullet Juicer 800W Grey
NutriBullet Juicer 800W Grey
NutriBullet Juicer 800W Grey
NutriBullet Juicer 800W Grey
899 kr.
Vejledende pris: 1599 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
    Fri fragt
  • Sælges og sendes af Novellia

Overvåg prisen på produktet

Hvem siger, at det er kompliceret at lave sin egen juice? NutriBullet Juicer viser, at det ikke behøver at være en luksus, som vi kun under os af og til, men at det kan blive en frisk og herlig oplevelse hver dag. Med NutriBullet Juicer får du friskpresset, velsmagende og supersund grøntsags- og frugtjuice når som helst. Uanset, om du vil øge dit tilskud af plantebaserede vitaminer og mineraler eller ganske enkelt nyde noget rigtig lækkert, så får du med NutriBullet Juicer nu mulighed for dette, præcis som du selv vil have det, hjemme hos dig selv!


Denne kompakte juicer er designet til at blive brugt hver dag og rengøres nemt og behændigt, fordi delene tåler opvaskemaskine. NutriBullet Juicer med en motor på 800 watt har to hastigheder, som giver dig fuld kontrol over både de blødeste og de hårdeste frugter og grøntsager, så du får mest muligt ud af dine råvarer. Beholderen, som opsamler frugtkød og kerner, og som rummer hele 1,5 liter, gør det muligt for dig at tilsætte for eksempel 13 æbler* og 30 gulerødder*! Den drypsikre tud sikrer, at du ikke spilder en dråbe. Den 76 mm brede rende fungerer sådan, at du kan lægge store frugtstykker i uden at skære dem ud og forberede så meget. Juicebægret, som rummer 800 ml, har et tætsluttende låg med skumudskiller, så din juice holdes frisk i op til 48 timer. Pakken indeholder tilmed en si i rustfrit stål, en rørepind, rensebørste og en brugervejledning med masser af tips. Juice-tippene forklarer, hvilken af de to hastigheder du bør anvende til hvilken frugt eller grøntsag, og derudover hvilke vitaminer du får, når du laver og drikker din egen juice. Find inspiration og opskrifter på og vores sociale medier på Instagram og Facebook.


Nu kan du booste kroppen med næringsrig, friskpresset juice i dit eget hjem og få tid til dine andre hverdagssysler.


Vores NutriBuller Juicer er designet til at holde længe. Sien er lavet at stærkt, rustfrit stål, og frugtkødsbeholderen og bægret er begge lavet af holdbar BPA-fri plastik.


NutriBullet er et varemærke, som står for førsteklasses næring og sundhed, og har allerede over 76 millioner brugere i hele verden, som er overbeviste om produkternes kvalitet, som forbedrer helbredet og ens velbefindende. Et komplet sortiment af blendere og juicere, som giver dig en hurtig, nem, velsmagende og elegant måde at forbedre dit kosttilskud af grøntsager og frugt hver dag.


*Baseret på en gennemsnitsvægt på et æble (100 gram) og en gulerod (72 gram).

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .