Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Nutribullet Blender Exclusive - 10 stk. - 900 Watt - Blå
Nutribullet Blender Exclusive - 10 stk. - 900 Watt - Blå
Nutribullet Blender Exclusive - 10 stk. - 900 Watt - Blå

1 / 3

Nutribullet Blender Exclusive - 10 stk. - 900 Watt - Blå

789 kr.
Kraftfuld blender med eksklusivt design Denne robuste NutriBullet Pro Exclusive er den ideelle ledsager til en aktiv livsstil, hvor sundhed er nummer 1. Med sin 900 Watt motor kværner den ubesværet frugt- og grøntsagssmoothies med frø og kerner
 • Leveres med ekstra drikkekop
 • Egnet til 4-5 personer
 • Kopperne er lette og praktiske
 • -
 • -
Læs mere

Kraftfuld blender med eksklusivt design

Denne robuste NutriBullet Pro Exclusive er den ideelle ledsager til en aktiv livsstil, hvor sundhed er nummer 1. Med sin 900 Watt motor kværner den ubesværet frugt- og grøntsagssmoothies med frø og kerner og nogle isterninger, havregrynsdrinks til morgenmad, protein- og andre sunde shakes og andre powerfoods i de store 900 ml kopper. Det er et ægte blikfang i det sunde køkken, stilfuldt og kompakt. Og det er også sjovt, når du bruger den om aftenen til en spændende cocktail.

 

Funktioner

 • Et moderne, stilfuldt tilbehør i køkkenet
 • Kraftig motor til hurtig blanding
 • Lav hurtigt sunde, nærende smoothies og juice

 

For hvem
NutriBullet Pro ses ofte af aktive atleter og hjemmelavede entusiaster. Men også i familier, hvor mange shakes går gennem denne NutriBullet er populær.

 

Brugervenlighed
Den ekstra kraft gør den meget praktisk at bruge til at knuse isterninger og blende frossen frugt til en iskold smoothie eller cocktail.

NutriBullet er som standard udstyret med sekskantede blade i rustfrit stål i et plasthus. Dette har den fordel, at de ikke oxiderer. De er stærke og blander ingredienserne fint ned til celleniveau, så alle næringsværdierne bevares og optages let af kroppen. Kniven må ikke vaskes i opvaskemaskinen. Skyl og rengør kniven straks efter brug for at sikre en lang levetid. Rengøring umiddelbart efter brug forhindrer også, at der ophobes eventuelle madrester.

Du kan naturligvis altid bestille en erstatningskniv samt andet tilbehør, herunder kopper i forskellige størrelser og låg. Vi anbefaler, at bladet udskiftes hver sjette måned ved daglig brug for at sikre, at NutriBullet fungerer korrekt.

PRO's store 900 ml kopper er velegnede til at lave portioner til flere personer. De er fremstillet af BPA-fri Tritan og kan vaskes i opvaskemaskinen. Hver kop er forsynet med en MAX-betegnelse. Dette angiver tydeligt den maksimale mængde (kolde!) ingredienser, som du må fylde koppen med for at opnå det bedste resultat.

 

Sammensætning
Det omfattende sæt består af en komplet mat hvid basisenhed med en kraftig 900-watt motor, to 900 ml blandings-/drikkebægre, to to-go låg, to drikkeringe med håndtag og en ekstraktionsklinge i rustfrit stål, en brugermanual med sikkerheds- og rengøringsinstruktioner samt en Quick Guide, så du hurtigt kommer i gang med din NutriBullet PRO. En opskriftsbog kan downloades fra www.nutriliving.shop.

Husk to ting: Brug ikke varme ingredienser, og blend aldrig i mere end et minut ad gangen. Når du flytter varme eller varme væsker, opstår der et tryk. Og selv det bedste låg kan ikke klare dette pres. Kun NutriBullet Select-, Combo- og Rx-modellerne har et hældningsbæger med et ventilerende låg og er velegnede til at bearbejde varme ingredienser.

Det er aldrig nødvendigt eller muligt at kværne eller blende for længe; normalt får du den ønskede konsistens på 30-40 sekunder, og for din sikkerheds skyld har motoren et automatisk stop, der træder i kraft automatisk, når motoren bliver for varm.

 

VIGTIGT: Når du bruger din NutriBullet-mixer intensivt, anbefaler vi, at du udskifter kniven hver sjette måned. Som med alle knive er det vigtigt, at NutriBullet-kniven forbliver skarp. Det hjælper din NutriBullet til at fungere optimalt. Sørg for at tørre bladet efter hver rengøring for at undgå rust på og omkring bladet.

Hurtige fakta

 • Leveres med ekstra drikkekop
 • Egnet til 4-5 personer
 • Kopperne er lette og praktiske
 • -
 • -
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser