Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Nutribullet Blender Exclusive, 10-delt sæt, 900 Watt, Hvid
Nutribullet Blender Exclusive, 10-delt sæt, 900 Watt, Hvid
Nutribullet Blender Exclusive, 10-delt sæt, 900 Watt, Hvid
Nutribullet Blender Exclusive, 10-delt sæt, 900 Watt, Hvid
Nutribullet Blender Exclusive, 10-delt sæt, 900 Watt, Hvid

1 / 5

Nutribullet Blender Exclusive, 10-delt sæt, 900 Watt, Hvid

779 kr.
Farv dit køkken! Mød Nutribullet Pro Exclusive All kollektionen. De er kompakte, stilfulde og kraftfulde med en 900 W-motor. Meget velegnet til intensiv brug af personer med en aktiv livsstil. Smoothies, shakes og cocktails, du kan lave dem hurtig
  • Kraftfuld
  • Kompakt
  • Let at rengøre
  • Unik nutribullet©-teknik
  • Mange tilbehør
Læs mere

Farv dit køkken!
Mød Nutribullet Pro Exclusive All kollektionen. De er kompakte, stilfulde og kraftfulde med en 900 W-motor. Meget velegnet til intensiv brug af personer med en aktiv livsstil. Smoothies, shakes og cocktails, du kan lave dem hurtigt og nemt.

 

Alle funktioner i nutribullet Pro Exclusive Collection
Med nutribullet Pro Exclusive All kan du lave sunde retter som smoothies, shakes, cocktails, dips og saucer fulde af vitaminer, mineraler og fibre på blot få sekunder. Den kraftige motor kværner andre isterninger, frø, stilke og skræller med lethed. Brug pulsereren til en grovere konsistens, eller blend for et glat resultat.

 

Praktisk på farten
Fordi Pro Exclusive All er så hurtig og nem at bruge og rengøre, kan du lave sunde drikkevarer uden besvær. Tilbehøret giver dig et valg: du kan tage din drink med på farten, bruge den med det samme eller gemme den til senere. Som du vil! Det er et prydstykke i dit køkken, men hvis du stadig ønsker at opbevare det, kan det med sit kompakte design passe ind i ethvert køkkenskab.

 

Kraftfuld og praktisk
Basisenheden har en kraftig motor på 900 watt, der kværner og blander ingredienser som grøntsager og frugt samt isterninger med stor lethed til en glat drik eller puré med 24.000 omdrejninger i minuttet. Den har fødder med sugekopper, hvilket gør den skridsikker og dermed sikker at bruge på din bordplade.

På grund af placeringen af de rustfrie stålblade i blandingsbladet og bægerglassets cyklonform bliver ingredienserne flydende ned til celleplanet og blandet jævnt. Dette har den fordel, at alle næringsstoffer bevares og let kan optages af kroppen, hvilket bidrager til din sundhed og vitalitet.

Fordelen ved knive i rustfrit stål er, at de ikke oxiderer og ikke kræver anden vedligeholdelse end rengøring i lunkent vand. Det er tilrådeligt at skylle kniven straks efter brug for at forhindre, at der ophobes madrester.

 

Holdbar og alsidig
Alle Nutribullet-kopper er fremstillet af BPA-fri Tritan og er trykt med en MAX-betegnelse, der angiver den maksimale mængde ingredienser, du kan fylde dem med for at opnå de bedste resultater.

Kapaciteten af de medfølgende kopper er god til 4-5 glas, hvilket gør denne blender ideel til familier, folk, der spiser smoothie til morgenmad og aktive sportsfolk.

Denne blender er ikke kun velegnet til at lave smoothies, shakes og cocktails, men også til at lave dressinger, purere frugt, iskaffe osv. Mulighederne er uendelige. Mulighederne er uendelige. NutriBullet Exclusive er også velegnet til at tilberede purerede eller jævne supper eller saucer. Du tilføjer kolde ingredienser til koppen og blander dem til en glat struktur, hvorefter du kan opvarme suppen eller saucen i en gryde på komfuret eller i en mikrobølgeovnsikker skål.

 

Let at bruge
NutriBullet har ingen knapper og er meget nem at bruge for alle. Øverst på koppen er der 3 faner, som passer nøjagtigt til de tre aktiveringspunkter i den øverste kant af NutriBullet-bunddelen. Først fylder du koppen med ingredienser. Du lukker koppen ved at dreje bladet på den. Derefter sættes koppen på hovedet i basisenheden med de tre faner på koppen i de tre aktiveringspunkter. Skub koppen lidt nedad, mens du drejer den lidt til venstre. Dette starter blandingsprocessen med det samme. På mindre end 60 sekunder får du den ønskede konsistens. Drej koppen et par omgange tilbage, og blandingen stopper. Når motoren er gået i stå, skal du fjerne beholderen fra blenderen.

Sættet indeholder drikkelåg til behagelig drikkelse. Hvis du vil tage din drink med dig, kan du skrue et praktisk låg på koppen. Denne indeholder et låsbart drikkelåg. Er det nemmere at drikke af en kop med hank derhjemme? Dette er også muligt med drikkeringe med håndtag.

 

Indhold i pakken
900W motor
en udtræksklinge
to 900 ml blandings-/drikkekopper
to to-go låger
to drikkeringe med håndtag
en manual
en farvestrålende, flersproget Quick Guide, der hjælper dig med at komme i gang!

 

Hurtige fakta

  • Kraftfuld
  • Kompakt
  • Let at rengøre
  • Unik nutribullet©-teknik
  • Mange tilbehør
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser