NutriBullet Balance 1200W (Sort, 9 dele, Mixer/Blender)

NutriBullet Balance 1200W (Sort, 9 dele, Mixer/Blender)
Tip en ven
1299 kr I øjeblikket udsolgt

-23%

Vejl. pris 1699 kr

Sælges af Novellia

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

 • Brug den med NutriBullet® Balance App
 • 9 dele
 • 1200 watt – Kraftfuld!
 • Solgt i over 55 millioner eksemplarer
NutriBullet® Balance Blender

Glem alt om gætværk og usikkerhed, når du skal lave din smoothie! Det her er den første næringsblender med indbygget vægt, en Bluetooth-aktiveret Smart Nutrition-sensor og en app med over 100 forskellige opskrifter! Forbind din smartphone, computer eller tablet til NutriBullet® Balance App og få straks oplyst de præcise næringsværdier på dine egne smoothies eller andre blandinger. Næringsværdien beregnes præcist og korrekt, så fra nu af kan du tilberede din helt egen perfekte smoothie efter dit eget hoved, din egen smag eller dine mål hver gang! Ikke flere decilitermål, målebægre eller køkkenvægte. Du indstiller og sammensætter dine personlige opskrifter og værdier. Følg dine personlige mål, tjek fødevarer og tilpas indkøbslisterne.

NutriBullet® Balance indeholder den elegante sorte baseenhed, som har en superstærk motor på 1200 watt, den smarte sensor, knivbladet, 2 ekstra store bægre på hver 946 ml, et med greb og et med håndtag, 2 to-go-låg og 2 smarte kantringe samt en brugervejledning.


NutriBullet® - Et stærkt varemærke!

NutriBullet® er et kendt varemærke inden for sundhed og ernæring. Det har over 55 millioner kunder i hele verden allerede indset, og de bliver i dag hjulpet i deres hverdag med at spise sundt og øge livskvaliteten.

NutriBullet® har et komplet sortiment af mixere, blendere, køkkenapparater og smoothiemaskiner. Ja, kært barn har mange navne!

NutriBullet® giver dig hurtige, nemme og fantastisk gode måder at spise flere grøntsager og mere frugt på og forbedrer din daglige fordøjelse. Alle ved, at for at få det bedste ud af sit liv skal man have det bedste ud af det, man spiser! De mange næringsstoffer i maden får man ikke ved at drikke færdigpresset juice eller ved bare at blande og tygge sin mad. NutriBullet® har evnen til at fremhæve de skjulte næringsstoffer i den mad, vi spiser, takket være de unikke knivblades fart og kraft, men også takket være det cykloniske bæger. Tænk klogt og giv NutriBullet® en plads i dit liv, så du også kan føle dig yngre, sundere og fuld af energi!
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 321 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 189 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 105 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »