NutriBullet 600W (Grå, 12 dele, Mixer/Blender)

NutriBullet 600W (Grå, 12 dele, Mixer/Blender)
Tip en ven
1199 kr I øjeblikket udsolgt

Sælges af Novellia

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

 • Bedst i test!
 • Solgt i over 55 millioner eksemplarer
 • 600 watt
 • 12 dele
NutriBullet® Blender

Tag første skridt til at forbedre dit helbred med mixeren, som startede det hele: den originale NutriBullet®! Med 600 watt frembringer NutriBullet® næringsstofferne fra råvarerne og giver dig en nem, lækker og utrolig sund måde at spise supermad på, såsom spinat, forskellige bær, rodfrugter og meget mere. Den er ideel til enlige og små familier. Det fine design er kombineret med et kompakt og effektivt sæt med 5 dele, som indeholder selve baseenheden, altså den kraftfulde motor på 600 watt (nok til at blande is og frossen frugt), et højt bæger på 710 ml og et knivblad, ELLER hvis I er en større familie, et ekstra stort sæt med hele 12 dele!

Sættet på 12 dele indeholder, ud over baseenheden og motoren på 600 watt, et bæger på 710 ml og knivbladet, samt et mindre bæger på 530 ml med en smart kantring, men også et ekstra knivblad, som er perfekt til at hakke nødder og friske urter, og som tilmed kan male kaffebønner! I det store sæt finder du også 2 tætsluttende låg, som holder maden frisk.

Tips: Det mindste bæger på 530 ml er nyttigt, hvis du vil lave din egen pesto, hakke nødder eller rive ost.


NutriBullet® - Et stærkt varemærke!

NutriBullet® er et kendt varemærke inden for sundhed og ernæring. Det har over 55 millioner kunder i hele verden allerede indset, og de bliver i dag hjulpet i deres hverdag med at spise sundt og øge livskvaliteten.

NutriBullet® har et komplet sortiment af mixere, blendere, køkkenapparater og smoothiemaskiner. Ja, kært barn har mange navne!

NutriBullet® giver dig hurtige, nemme og fantastisk gode måder at spise flere grøntsager og mere frugt på og forbedrer din daglige fordøjelse. Alle ved, at for at få det bedste ud af sit liv skal man have det bedste ud af det, man spiser! De mange næringsstoffer i maden får man ikke ved at drikke færdigpresset juice eller ved bare at blande og tygge sin mad. NutriBullet® har evnen til at fremhæve de skjulte næringsstoffer i den mad, vi spiser, takket være de unikke knivblades fart og kraft, men også takket være det cykloniske bæger. Tænk klogt og giv NutriBullet® en plads i dit liv, så du også kan føle dig yngre, sundere og fuld af energi!
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 305 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 180 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 101 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »