Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

NutriBullet 600W (Blå, 3 dele, Mixer/Blender)

-40%
NutriBullet 600W (Blå, 3 dele, Mixer/Blender)
NutriBullet 600W (Blå, 3 dele, Mixer/Blender)
NutriBullet 600W (Blå, 3 dele, Mixer/Blender)
NutriBullet 600W (Blå, 3 dele, Mixer/Blender)
599 kr.
Vejledende pris: 999 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Novellia

Overvåg prisen på produktet

  • Limited Edition - Ocean Blue
  • Bedst i test!
  • 600 watt
  • 5 dele
NutriBullet® Blender


Tag første skridt til at forbedre dit helbred med mixeren, som startede det hele: den originale NutriBullet®! Med 600 watt frembringer NutriBullet® næringsstofferne fra råvarerne og giver dig en nem, lækker og utrolig sund måde at spise supermad på, såsom spinat, forskellige bær, rodfrugter og meget mere. Den er ideel til enlige og små familier. Det fine design er kombineret med et kompakt og effektivt sæt med 3 dele, som indeholder selve baseenheden, altså den kraftfulde motor på 600 watt (nok til at blande is og frossen frugt), et højt bæger på 710 ml og et knivblad, ELLER hvis I er en større familie, et ekstra stort sæt med hele 12 dele!
NutriBullet® - Et stærkt varemærke!


NutriBullet® er et kendt varemærke inden for sundhed og ernæring. Det har over 55 millioner kunder i hele verden allerede indset, og de bliver i dag hjulpet i deres hverdag med at spise sundt og øge livskvaliteten.


NutriBullet® har et komplet sortiment af mixere, blendere, køkkenapparater og smoothiemaskiner. Ja, kært barn har mange navne!


NutriBullet® giver dig hurtige, nemme og fantastisk gode måder at spise flere grøntsager og mere frugt på og forbedrer din daglige fordøjelse. Alle ved, at for at få det bedste ud af sit liv skal man have det bedste ud af det, man spiser! De mange næringsstoffer i maden får man ikke ved at drikke færdigpresset juice eller ved bare at blande og tygge sin mad. NutriBullet® har evnen til at fremhæve de skjulte næringsstoffer i den mad, vi spiser, takket være de unikke knivblades fart og kraft, men også takket være det cykloniske bæger. Tænk klogt og giv NutriBullet® en plads i dit liv, så du også kan føle dig yngre, sundere og fuld af energi!

Vise flere anmeldelser (-4)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .