Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

MPM - Retro - Kedel - 1.7L

1 / 1

MPM - Retro - Kedel - 1.7L

387 kr.
Næsten alle har brug for en kedel til hjemmet. Vi har nu en meget flot MPM-kedel model MCZ-87 på tilbud! Denne model skiller sig ud i køkkenet, ikke kun på grund af temperaturmåleren på rammen, men også på grund af den smukke kobberfarve. En rigtig i
Læs mere
Næsten alle har brug for en kedel til hjemmet. Vi har nu en meget flot MPM-kedel model MCZ-87 på tilbud! Denne model skiller sig ud i køkkenet, ikke kun på grund af temperaturmåleren på rammen, men også på grund af den smukke kobberfarve. En rigtig iøjnefaldende! Filteret til kedelens munding kan tages ud for korrekt rengøring. Med en tænd / sluk-knap kan du let betjene kedlen. Kedlen kan også drejes 360 grader på opladningsplatformen. Kort sagt en super flot kedel og det til en meget konkurrencedygtig pris! Specifikationer Kedel 1,7 L fra MPM: Mærke: MPM Farve: kobber Højde: 24 cm Bredde: 21 cm Dybde: 14 cm Inkluderet: temperaturmåler Malet hus i rustfrit stål Urindikator for den aktuelle temperatur Aftageligt betræk Vandstandsindikator med skala Stabil roterende base 360 ° Oplyst kontakt Udskifteligt filter Tekniske data: Kapacitet min./maks. 0,7 / 1,7 l Strømforsyning: 220-240V 50 / 60Hz Effekt: 1800-2150 W.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .