Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

MPM - Poseløs støvsuger - MOD-25

Fri fragt
MPM - Poseløs støvsuger - MOD-25
MPM - Poseløs støvsuger - MOD-25
MPM - Poseløs støvsuger - MOD-25
MPM - Poseløs støvsuger - MOD-25
647 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    3-5 Arbejdsdage
    Fri fragt
  • Sælges og sendes af Urban Living

Overvåg prisen på produktet

En cyklonstøvsuger MOD-25 med en effekt på 750W er et must i ethvert hjem. Denne støvsuger er stille, kompakt og uden støvposer.
Filtersystemet af høj kvalitet er ideelt til allergikere. MOD-25 støvsugeren har et specielt Cyclone sugekammer, der producerer cykloner og derved adskiller støvpartikler fra flydende luft. Derudover har enheden et svampefilter, et keglefilter og to HEPA 13-filtre, der holder 99,98% snavs. Tøm simpelthen 1,1 liters støvbeholder efter rengøring.
Denne MPM-cyklonstøvsuger er en investering i de kommende år. Enheden kræver ikke udskiftelige støvposer eller ekstra tilbehør. Takket være de bløde hjul bevæger støvsugeren sig stille over gulvet og ridser ikke gulvet. Det lodrette og vandrette parkeringssystem tilbyder praktiske opbevaringsmuligheder.
I sættet med MOD-25 støvsugeren finder du: et tæppehoved, en parketbørste, en lille turbobørste, en udvidelig fastgørelse med åbning og en lille multifunktionel børste med en fastgørelse.
Funktioner: 5-trins

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .