Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
MIELE Silence Sort CM 5310 automatisk kaffemaskine, 1,3 l, 1500 W, 15 bar, sort

1 / 1

MIELE Silence Sort CM 5310 automatisk kaffemaskine, 1,3 l, 1500 W, 15 bar, sort

9.959 kr.
Uafhængig espressomaskine med OneTouch for Two for perfekt kaffesmag: To sorter af kaffe på samme tid med et tryk på en knap - OneTouch for Two; Perfekt resultat og intens kaffesmag - AromaticSystem; Cremet mælkeskum til en bred vifte af specialk
Læs mere

Uafhængig espressomaskine med OneTouch for Two for perfekt kaffesmag:

To sorter af kaffe på samme tid med et tryk på en knap - OneTouch for Two;

Perfekt resultat og intens kaffesmag - AromaticSystem;

Cremet mælkeskum til en bred vifte af specialkaffe;

Praktisk rengøring, vedligeholdelse, konservering - rengøringsprogram;

Ideel til fester med mange gæster - funktion til kaffe/tekopper.

I perfekt harmoni med perfekt kaffe

Uanset om du vælger at købe en indbygget eller fritstående espressomaskine fra Miele, er du garanteret at nyde din kaffe fuldt ud. Vores espressomaskiner er perfekt designet til at brygge en bred vifte af kaffespecialiteter med maksimal erfaring. En oplevelse, som du kan se, lugte, føle, høre og selvfølgelig nyde.


Husk dine kulinariske favoritter

Brygningsparametrene kan indstilles afhængigt af kaffetypen og smagsintensiteten: Indstilling af kværn, kaffemængde, brygningstemperatur, brygning og vandmængde. Dette garanterer en perfekt aroma til din specielle kaffe, til enhver type kaffe og ristning. På denne måde får du den bedste smag for hver kaffe hver gang.


For mere glæde sammen

Alle espressomaskiner med bønnesystemer er udstyret med den nye OneTouch for Two og den velkendte OneTouch-funktion. Denne funktion giver dig mulighed for at brygge to lækre kaffesorter af forskellige typer på samme tid med et tryk på en knap. Programmet starter automatisk. Da brygning tager mindre tid, har du mere tid til at tilbringe sammen.


To typer kaffe til personlige præferencer

Espressomaskiner med bønnesystemer har, udover bønnebeholderen, også en kasse til malet kaffe. Du kan bruge den til at brygge en anden type kaffe med malet kaffe.


Brew flere kopper, en efter en.

Når du har gæster: Med et tryk på en knap brygger CM7 op til 8 kopper kaffe eller vand efter hinanden i en kaffe- eller tekande under armen.


Med et tryk på en knap

Kontrollåsen kan indstilles med et tryk på en knap. Maskinen beskyttes derefter mod forkert brug, for eksempel af børn.


Nem rengøring i opvaskemaskine

ComfortClean-systemet gør det nemt at rengøre. Mange dele af espressomaskinen, såsom vandbeholderen og affaldsbeholderen, kan nemt rengøres i opvaskemaskinen. Dette bidrager i høj grad til at bevare apparatets værdi.


Kaffekvalitet er altid den bedste

Brygningskomponenten er "hjertet" af automatisk kaffebrygning. Det kan let fjernes og rengøres. Dette sikrer en hygiejnisk bryggeenhed og en ensartet og høj kvalitet af kaffe samt en lang levetid for espressomaskinen.


For mere bekvem rengøring

Disse smarte maskiner renser sig selv næsten uafhængigt hver dag. Mælkerøret rengøres automatisk efter hver mælkedrik. Det eksklusive AutoDescale-afkalkningsprogram sikrer automatisk CM7-modellernes holdbarhed. Drypbakken, vand- og afløbstankene er nemme at fjerne og kan vaskes i opvaskemaskinen takket være ComfortClean-funktionen. Effektive rengøringsfunktioner garanterer fremragende kaffehygiejne og smag.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser