Melitta Espressomaskine Varianza CS, Sort

Melitta Espressomaskine Varianza CS, Sort
Tip en ven
3090 kr
fra 177 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  fra 2 arbejdsdag

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
 • My Bean Select – Hav flere slags bønner
 • Best Aroma System PLUS-låg
 • Nem at rengøre og holde frisk
 • Auto Cappuccinatore
 • Kompakt og moderne

Innovation til ubegrænset varieret kaffenydelse
Med den nye helautomatiske kaffemaskine Caffeo® Varianza® kan Melitta tilbyde dig rigtig innovation. Det eksklusive singleportionssystem My Bean Select® gør det muligt at vælge mellem alle kaffebønner kop for kop for første gang, hvilket giver dig ubegrænset smagsvariation. 

My Bean Select®
Med My Bean Select® giver Melitta dig muligheden for at vælge frit blandt alle tilgængelige bønnesorter til hver ny kop kaffe. Præcis som med standardbønnebeholderen kan du med denne innovation prøve forskellige bønnesorter med hver enkel kop. Det er meget nemt med den praktiske kaffemåler, som er integreret i bønnebeholderen. Hæld bare den ønskede mængde kaffebønner ned i bønne-renden, tryk på knappen og nyd fantastiske nye kaffesorter.

Auto Cappuccinatore
Den praktiske Auto Cappuccinatore garanterer perfekt skummet mælk. Men den kan også gøre mere: den kan varme mælk eller vand op til for eksempel varm chokolade eller en spontan kop te.

Best Aroma System PLUS
Aromasafe®-låget på bønnebeholderen indebærer, at dine kaffebønners forskellige smage og aromaer beskyttes endnu bedre. Bean to Cup-funktionen indebærer, at kun den mængde kaffebønner som du har brug for males friske, og at det malede kaffe brygges med det samme. Kværnen kører indtil den er tom hver gang for at forhindre, at forskellige bønnetyper blandes. Den unikke brygnings- og ekstraktionsproces garanterer, at kaffesmagen udvikles perfekt. Kompakt konstruktion og moderne design.

Caffeo® Varianza® sætter en ny standard for kompakte maskiner. Kubeformen imponerer visuelt og er så kompakt, at du kan placere den hvor som helst.

Nem at anvende
Det intuitive brugerpanel med integreret symboldisplay er simplificeret, så det kun viser det vigtigste. Det gør bruget barnligt nemt. Vælg blot kopstørrelse med de tre forud-installerede knapper (small, medium og large).

Kaffeudløb som kan justeres i højden
Udløbet på CAFFEO® Varianza® kan skridtløst højdejusteres og passer derfor til alle kop- eller glasstørrelser op til 135 mm. Med Double Cup-indstillingen kan du tilberede to kopper af din yndlingskaffe samtidigt. 

All-in-one-rør med LED-belysning
Kaffe, mælk, mælkeskum og varmt vand – takket være All-in-one-røret skal man ikke flytte koppen frem og tilbage, uafhængigt af hvilke ingredienser din yndlingskaffe indeholder. Da man kan indstille højden op til 135 mm, får selv høje Latte Macchiato-glas plads.

Auto Clean & afkalkning
På Caffeo® Varianza-skærmen indikerer maskinen automatisk, når den skal rengøres eller afkalkes. Rengørings- eller afkalkningsprogrammet er nemt at finde i menuen.

Bryggeenhed som kan tages af på siden
Brugeren kan nemt tage bryggeenheden af, og den er nem at rengøre. Selv maskinens inderside kan rengøres.

Easy Steam Cleaning
Sammen med det integrerede program til grundig rengøring af mælkesystem sørger Easy Steam Cleaning for at maskinen rengøres hurtigt og hygiejnisk: mælkeledende dele rengøres med varmt vand og damp – kan vælges efter hver kaffetilberedelse eller separat via menuen.

Energibesparingsfunktioner
Med 0 Watt-kontakten kan du behageligt fraslutte din Caffeo Varianza® fra strømmen. Udover det, giver den programmerbare energibesparingstilstand og den indstillelige slukningsfunktion sparsom drift. 

MISSION eco & care
”For os på Melitta har den kaffenydelse vi tilbyder med vores produkter en tæt sammenhæng med vores forretningsfilosofi om holdbarhed. Dette indebærer en varig og stabil balance mellem økonomiske, sociale og økologiske interesser, hvilket sikrer en langsigtet fremgang for vores firma og beskytter mennesker, dyr og miljø.”

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 620 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 338 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 177 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »