Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Melitta CI Touch Sølv Espressomaskine

Til kassen

Se også

Melitta CI Touch Sølv Espressomaskine

(0)
Skrive en anmeldelse
Melitta CI Touch Sølv Espressomaskine
Melitta CI Touch Sølv Espressomaskine
Melitta CI Touch Sølv Espressomaskine
Melitta CI Touch Sølv Espressomaskine
Melitta CI Touch Sølv Espressomaskine
Melitta CI Touch Sølv Espressomaskine
6290 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON
  • Prisbelønnet espressomaskine fra Melitta
  • Udsøgt kaffe med en knaptrykning
  • Vælg blandt 10 forskellige kaffevarianter
  • Gem op til 4 kaffeprogrammer
  • Brugervenligt farvedisplay

Melitta CI Touch® - Please touch!
Melitta® CI Touch® er et alsidigt talent blandt helautomatiske kaffemaskiner. Et flertal internationale kaffevarianter kan laves med et enkelt touch. Eksklusive funktioner som bønnebeholderen ”Bean Select” med to kammer som altid lader dig vælge den rette slags kaffebønner, elegant design, kværn så stille som sne og intuitiv anvendelse gør den til en nydelse for alle dine sanser. 


Melitta CI Touch® - Udnævnelser
Melitta® CI Touch® imponerede dommerne i verdens største innovationskonkurrence Plus X Award for teknologi, sport og livsstil, og vandt priser i fire kategorier. Blandt andet vandt den det prestigefyldte certificeringsmærke Plus X Award i kategorierne Høj kvalitet, Design, Brugervenlighed og Funktionalitet


One Touch
CI Touch® er imponerende nemt at håndtere. De forud-installerede kaffevarianter espresso, café crème, cappuccino og latte macchiato kan vælges med et enkelt touch. Du kan også nemt og bekvemt vælge varm eller skummet mælk eller varmt vand med One Touch.


10 kaffevarianter
Med CI Touch® kan du nyde et bredt udbud af kaffevarianter. Udover de fire klassikere – espresso, café crème, cappuccino og latte macchiato – kan seks andre kaffevarianter som lungo, americano og espresso macchiato tilberedes.


Manual Bean Select
Til perfekt tilberedelse af forskellige kaffespecialiteter kræves forskellige slags kaffebønner for at smagsoplevelsen bliver så god som muligt. Derfor har CI Touch® en bønnebeholder med to kammer som hedder ”Bean Select” (manuelt valg), som afhængigt af opskrift og personlig smag for eksempel lader dig vælge mildere kaffebønner eller stærke aromatiske espressobønner. Aromasafe®-låget og den tonede beholder hjælper også med at bevare kaffebønnernes smag. 


Pro Aqua filterteknologi
Hvis du anvender vandfiltret Melitta® Pro Aqua skal CI Touch® kun afkalkes en gang om året. Det filtrerede vandet forbedrer ikke kun kvaliteten og smagen af din kaffe, men forebygger også at kalklagringer bygges i vandsystemet. (Dette gælder hvis man brygger seks kopper kaffe på 120 ml om dagen og skifter filteret seks gange, som det står i apparatets brugsanvisning.)


Integreret kværn – stille som sne
Vil dy nyde din kaffe i fred og ro? Det er intet problem med kværnet som er stille som sne, som også er meget hurtigt.


Italiensk tilberedelsesproces
Den italienske tilberedelsesproces giver dig autentisk smag ved at sikre at ingredienserne tilsættes i den rigtige rækkefølge efter den originale italienske opskrift. I en latte macchiato hælder man derfor espressoen i efter mælken og mælkeskummet, og i en cappuccino gør man det modsatte.


My Coffee Memory
Du vil vel ikke indstille din personlige kaffepræference hver gang du laver kaffe? Intet problem! Med funktionen ”My Coffee Memory” kan du programmere dine personlige favoritter blandt de forskellige kaffespecialiteter helt individuelt. Melitta® CI Touch® gemmer indstillingspræferencer for op til 4 personer. 


TFT-farveskærm
Den innovative touch-overflade indebærer at man kan styre maskinen ved at røre ved sensorerne, hvilket gør det vældigt nemt at bruge. TFT-farvedisplayet med høj opløsning hjælper med tydelige instruktioner.


Double Cup-indstilling
Med Double Cup-indstilling kan du lave to kopper af et flertal kaffevarianter med eller uden mælk samtidigt.


Alt-i-et-udløb belyst med LED-lamper
Separate mundstykker til kaffe, mælk og varmt vand indebærer at det er nemt at lave din yndlingsdrink uden at flytte koppen. Udløbet har også indbygget LED-belysning og kan justeres i højden op til 140 mm, så der også er plads til høje latte macchiato-glas.


Aftagelig bryggeenhed
Bryggeenheden er praktisk og nem at tage af og rengøre. Dette gør også at indersiden af maskinen kan rengøres.


Easy Steam Cleaning
Hurtig og hygiejnisk rengøring af dele som kommer i kontakt med mælk med hjælp af varmt vand og damp.


Automatisk rengørings- og afkalkningsprogram
Automatisk rengørings- og afkalkningsprogram som grundigt fjerner rester i kaffe- og mælkesystemet.


Plug in-mælkesystem
Et aftageligt mælkesystem med en udvendig mælkebeholder som kan vaskes i opvaskemaskinen og kan være i alle køleskab.


Energibesparingsfunktioner
Med 0 Watt-bryderen kan du nemt frakoble din CI touch® fra strømmen. Desuden giver den programmerbare energibesparingsindstilling og slukningsfunktionen som kan installeres sparsom drift.


Mission eco & care
Vi har udviklet en etikette som sidder på garanterede godkendte apparater. På etiketten er der et værdisystem, som vi har udviklet.0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.