Melitta CAFFEO® CI® Kaffemaskine Sølv

Melitta CAFFEO® CI® Kaffemaskine Sølv
Tip en ven
4490 kr
fra 233 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  fra 2 arbejdsdag

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
 • Med My Coffee Memory-funktionen kan du nemt indstille din personlige profil
 • Double Cup-tilstand
 • Bean Select®
 • Nem navigering
 • Hygiejnisk mælkesystem
 • Vandfilter

CAFFEO® CI®


Intelligent teknologi for individuelle smagsoplevelser.


   


Læs hele testen her (på svensk).


For mange kaffekendere er den personlige kaffeopskrift en unik oplevelse. CAFFEO® CI® kan indstilles til at passe til op til fire brugeres ønsker: Med "My Coffee Memory"-funktionen kan du nemt indstille din personlige profil med kaffestyrke, temperatur, kaffemængde, mælk og mængden af mælkeskum. Således får du hurtigt din kaffespecialitet frem med et tryk på én eneste knap. Er I to, der skal nyde en kop kaffe, kan CAFFEO® CI® nemt tilberede to kopper på samme tid. 


My Coffee Memory

For mange kaffekendere er den foretrukne kaffeopskrift en filosofi. Men man kan jo ikke få sine personlige præferencer ved hver brygning, eller? Intet problem! Med "My Coffee Memory"-funktionen kan du på forhånd indstille dine personlige kaffespecialiteter.


Original Preparation Process


Internationale kaffespecialiteter som tilberedt i hånden! CAFFEO® CI® tilbereder cappuccino og latte macchiato på traditionel vis –  med ingredienserne i den korrekte rækkefølge. Således garanterer CAFFEO® CI® den autentiske kaffenydelse. Forskellene er små, men vigtige:


CAPPUCCINO: Stærk espresso toppes med en "kyse" af cremet mælkeskum – originalt, som i Italien!


Double Cup-tilstand


CAFFEO® CI® tilbereder alle kaffespecialiteter med ét eneste tryk på en knap, endda to glas/kopper på samme gang. Nyd at tilberede en latte macchiato og en cappuccino uden overhovedet at skulle røre ved koppen. 


Bean Select®


For at kunne tilberede forskellige kaffespecialiteter perfekt er CAFFEO® CI® udstyret med en dobbelt bønnebeholder, "Bean Select". Hvad end man vil nyde en Café Creme om morgenen eller en espresso om aftenen, bliver forberedelserne enkle: man skal blot vælge mellem milde kaffebønner eller mere fyldige espressobønner. Med den indbyggede beholder til kaffepulver er det endda muligt at anvende kaffe, som allerede er malet. 


Nem navigering


Takket være den enkle menunavigation er CAFFEO® CI® meget nem og bekvem at betjene. De oplyste knapper indikerer de forskellige funktionsmuligheder. Drejeknappen gør det nemt at navigere gennem menuen, tekstdisplayet hjælper med klare instruktioner - alt fra kaffetilberedning til det automatiske rengøringsprogram. 


Hygiejnisk mælkesystem


Mælkesystemet på CAFFEO® CI® garanterer optimal hygiejne for den perfekte kaffenydelse. Ud over det automatiske rengøringsprogram til CAFFEO® CI®, kan du også tage mælkebeholderen og rengøre den i hånden eller i opvaskemaskine. Mælkebeholderen rummer 1 L* og passer perfekt i køleskabet, så det altid er muligt at tilberede kaffespecialiteter med frisk mælk.


Alt-i-ét-udløb

CAFFEO® CI® har kun ét udløb til alle kaffespecialiteter. Det kan justeres i højden og passer til glas/kopper i alle størrelser, op til 140 mm høje. Da mælkeenheden er koblet til røret, behøver man overhovedet ikke at røre glasset/koppen under tilberedningen. En af specialfunktionerne er LED-lyset - glasset lyses op, så man altid kan sætte sit glas/sin kop midt i lyset. 


Nem rengøring

Takket være "Easy Cleaning"-programmet rengøres mælkesystemet hurtigt og hygiejnisk. De dele af maskinen, som er i kontakt med mælken, skylles med varmt vand og rengøres herefter med skoldhed damp. "Easy Cleaning" kan udføres efter eget valg eller ved behov - CAFFEO® CI® husker det automatisk for dig efter hver tilberedning af mælk. 


Energibesparende funktion

CAFFEO® CI® er ikke blot tiltrækkende med sit elegante design og sin sofistikerede teknologi, men også på grund af det lave energiforbrug. Udstyret med "Auto OFF"-funktionen, "0 watt"-knappen og "Energy-saving mode" sænker den energiforbruget til et minimum, hvilket både sparer dig penge og beskytter miljøet. 


Aftagelig bryggeenhed

Den aftagelige bryggeenhed garanterer dig en perfekt kaffenydelse hver gang. Den er nem at tage af og kan skylles under rindende vand. Således påvirker kafferester og grums ikke smagen af din kaffe. 


Vandfilter

CAFFEO® CI® kan bruges sammen med et Melitta® Claris®-vandfilter. Med dette filter filtreres vandet inden tilberedning, hvilket garanterer en ren og optimal kaffesmag. Desuden beskyttes din CAFFEO® CI® mod tilkalkning. 


 Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 853 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 454 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 233 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »