Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Melitta Barista TS Smart Sort Espressomaskine
Melitta Barista TS Smart Sort Espressomaskine
Melitta Barista TS Smart Sort Espressomaskine
Melitta Barista TS Smart Sort Espressomaskine
Melitta Barista TS Smart Sort Espressomaskine
Melitta Barista TS Smart Sort Espressomaskine

1 / 6

Melitta Barista TS Smart Sort Espressomaskine

7119 kr.
Melitta Barista TS Smart® – Den mest udsøgte kaffe? Den laver du med din smartphone!Melitta® Barista TS Smart® klarer virkelig meget. Den kan for eksempel lave hele 21 forskellige kaffespecialiteter. Med de rette kaffebønner og efter originalopskrift
  • Espressomaskine i stilrent design
  • Vælg mellem 21 forskellige kaffevarianter
  • Med Melitta Connect-appen kan du styre maskinen med din smartphone
  • Gem op til 8 kaffeprogrammer efter dine præferencer
  • TFT-farvedisplay med høj opløsning
Læs mere

Melitta Barista TS Smart® – Den mest udsøgte kaffe? Den laver du med din smartphone!
Melitta® Barista TS Smart® klarer virkelig meget. Den kan for eksempel lave hele 21 forskellige kaffespecialiteter. Med de rette kaffebønner og efter originalopskriften eller din egen personlige skabelse, kan du lave udsøgt kaffe hver dag. Med appen Melitta® Connect kan du med hjælp af din smartphone styre tilberedelsen af kaffen og håndtere mange andre funktioner på en enkel måde.

Melitta® Connect
Med appen Melitta® Connect kan mange af funktionerne på din helautomatiske kaffemaskine styres med din smartphone. For eksempel kan maskine-indstillingerne styres på en behagelig måde, og dine personlige My Coffee-profiler kan programmeres og gemmes. Praktiske vejledninger hjælper dig med rengøring og vedligeholdelse af maskinen. Et særskilt højdepunkt med denne app er at du kan skabe dine egne kaffespecialiteter. Rækkefølgen som ingredienserne hældes ned i koppen i, mængden af kaffe, skummet mælk, varmt vand og yderligere kaffeindstillinger kan styres individuelt. 

21 kaffevarianter
Takket være knapperne kan du lave de 4 klassikere espresso, café crème, cappuccino og latte macchiato med kun en knaptrykning. Opskriftboksfunktionen lader dig skabe yderligere 17 kaffevarianter som flat white, ristretto, americano eller espresso doppio.

Automatic Bean Select
Den innovative funktion Automatic Bean Select vælger automatisk bønnesort til din yndlingskaffe. Du kan ændre det automatiske valg af bønnekammer individuelt ud fra dine ønskemål ved at røre ved kontrolpanelet, eller så kan du ændre indstillingerne i menuen. Aktiv bønneovervågning hjælper dig med at forhindre at kværnene bliver tomme og meddeler dig i god tid at det er tid til at fylde kaffebønner på. 

IntenseAroma
IntenseAroma-funktionen kan vælges i stedet for den sædvanlige brygningsproces. Resultatet er en særdeles intensivt smagende kaffe – uden at behøve at ændre mængden af kaffe eller vand. Denne funktion kan vælges for alle kaffevarianter.

My Coffee Memory
Du vil da ikke behøve at indstille din personlige kaffepræference hver gang du laver kaffe? Intet problem! Med funktionen ”My Coffee Memory” kan du programmere dine personlige favoritter blandt de forskellige kaffespecialiteter helt individuelt. Melitta® Barista TS Smart® gemmer indstillingspræferencer for op til otte personer. 

Italiensk tilberedningsproces
Den italienske tilberedningsproces giver dig autentisk smag ved at sikre at ingredienserne tilsættes i den rette rækkefølge ifølge den originale italienske opskrift. I en latte macchiato hælder man derfor espressoen i efter mælken og mælkeskummet, og man gør det modsatte i en cappuccino.

Best Aroma System Plus
Perfekt udvikling af kaffesmag med følgende delsystem: med funktionen Bønne til kop males den præcise mængde kaffebønner, og det nymalede kaffe bruges med det samme. Automatiske kværntømning* - Kværnet tømmes hver gang for at sikre at hver kop laves med nymalede bønner, og at smagen ikke ødelægges af rester af malet kaffe. Den særskilte tætning på Aromasafe® låget på bønnebeholderen med to kammer garanterer en oplevelse af rigtig frisk kaffenydelse kop efter kop. Den mørktonede beholder hjælper også med at bevare kaffebønnernes smag.
*Obs: På trods af automatisk dosering og maling til kværnet er tomt, kan en minimal blanding af bønnetyper opstå efter skift.

Kværn så stille som sne
Vil dy nyde din kaffe i fred og ro? Det er intet problem, med kværnet som er stille som sne og meget hurtigt.

TFT-farvedisplayet
Førsteklasses komfort: TFT-farvedisplayet med høj opløsning gør maskinen nem at bruge. Skridt-for-skridt-anvisningerne vejleder dig igennem menuen.

One Touch
Barista TS Smart® er imponerende nemt at håndtere. De forud-installerede kaffevarianter espresso, café crème, cappuccino og latte macchiato kan vælges med en enkel knaptrykning. Du kan også nemt vælge varmt eller skummet mælk eller varmt vand med One Touch.

Touch & Slide
Den innovative Touch & Slide-funktion lader dig indstille og anvende din maskine nemt og bekvemt ved at let røre ved sensorpanelerne. 

Double Cup-indstilling
Med Double Cup-indstillingen kan du lave to kopper med et flertal af kaffevarianter med eller uden mælk samtidigt.

Alt-i-et-udløb
Separate mundstykker til kaffe, mælk og varmt vand indebærer at det er nemt at lave din yndlingsdrink uden at flytte på koppen. Udløbet har også indbygget LED-belysning og kan justeres i højden op til 140 mm, så der er plads til høje latte macchiato-glas. 

Pro Aqua filterteknologi
Hvis du anvender vandfiltret Melitta® Pro Aqua skal Barista TS Smart® kun afkalkes en gang om året. Det filtrerede vandet forbedrer ikke kun kvaliteten og smagen af din kaffe, men forebygger også at kalklagringer bygges i vandsystemet. (Dette gælder hvis man brygger seks kopper kaffe på 120 ml om dagen og skifter filteret seks gange, som det står i apparatets brugsanvisning.)

Aftagelig bryggeenhed
Bryggeenheden er praktisk og nem at tage af og rengøre. Dette gør at selv indersiden af maskinen kan rengøres.

Plug in-mælkesystem
Et aftageligt mælkesystem med en udvendig mælkebeholder som kan vaskes i opvaskemaskinen og kan være i alle køleskab. 

Easy Steam Cleaning
Hurtig og hygiejnisk rengøring af dele som kommer i kontakt med mælk med hjælp af varmt vand og damp.

Automatisk rengørings- og afkalkningsprogram
Automatisk rengørings- og afkalkningsprogram som grundigt fjerner rester i kaffe- og mælkesystemerne.

Energibesparingsfunktioner
Med 0 Watt-bryderen kan du bekvemt frakoble din Barista TS Smart® fra strømmen. Desuden giver den programmerbare energibesparingsfunktion og slukningsfunktionen som kan installeres sparsom drift.

Mission eco & care
Vi har udviklet en etikette som sidder på garanterede godkendte apparater. På etiketten er der et værdisystem som vi har udviklet.

Hurtige fakta

  • Espressomaskine i stilrent design
  • Vælg mellem 21 forskellige kaffevarianter
  • Med Melitta Connect-appen kan du styre maskinen med din smartphone
  • Gem op til 8 kaffeprogrammer efter dine præferencer
  • TFT-farvedisplay med høj opløsning
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter