Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Melitta Barista T Smart Sort Espressomaskine

Til kassen

Se også

Melitta Barista T Smart Sort Espressomaskine

(0)
Skrive en anmeldelse
Melitta Barista T Smart Sort Espressomaskine
Melitta Barista T Smart Sort Espressomaskine
Melitta Barista T Smart Sort Espressomaskine
Melitta Barista T Smart Sort Espressomaskine
7376 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON
  • Lav udsøgt kaffe med hjælp af din smartphone
  • Vælg mellem 18 forskellige kaffespecialiteter
  • Styrbar via Melitta Connect-appen
  • Gem op til 4 kaffeprogrammer
  • IntenseAroma-funktion

Melitta Barista T Smart® – Den mest udsøgte kaffe? Den laver du med din smartphone!
Melitta® Barista T Smart® klarer virkelig meget. Den kan for eksempel lave 18 forskellige kaffespecialiteter. Med de rette kaffebønner og efter originalopskriften eller din egen personlige skabelse, kan du lave udsøgt kaffe hver dag. Med appen Melitta® Connect kan du med hjælp af din smartphone styre tilberedelsen af kaffen og håndtere mange andre funktioner på en enkel måde.

Melitta® Connect
Med appen Melitta® Connect kan mange af funktionerne på din helautomatiske kaffemaskine styres med din smartphone. For eksempel kan maskine-indstillingerne styres på en behagelig måde, og dine personlige My Coffee-profiler kan programmeres og gemmes. Praktiske vejledninger hjælper dig med rengøring og vedligeholdelse af maskinen. Et særskilt højdepunkt med denne app er at du kan skabe dine egne kaffespecialiteter. Rækkefølgen som ingredienserne hældes ned i koppen i, mængden af kaffe, skummet mælk, varmt vand og yderligere kaffeindstillinger kan styres individuelt. 

18 kaffevarianter
Takket være knapperne kan du lave de 4 klassikere espresso, café crème, cappuccino og latte macchiato med kun en knaptrykning. Opskriftboksfunktionen lader dig skabe yderligere 14 kaffevarianter som flat white, ristretto, americano eller espresso doppio.

Manuel Bean Select
Til perfekt tilberedelse af forskellige kaffespecialiteter kræves forskellige slags kaffebønner for at smagsoplevelsen bliver så god som muligt. Derfor har Barista T Smart en bønnebeholder med to kammer som hedder ”Bean Select” (manuelt valg), som afhængigt af opskrift og personlig smag for eksempel lader dig vælge mildere kaffebønner eller stærke aromatiske espressobønner. Den indbyggede rende til malet kaffe giver dig også muligheden for at anvende færdigmalet kaffe. 

IntenseAroma
IntenseAroma-funktionen kan vælges i stedet for den sædvanlige brygningsproces. Resultatet er en særdeles intensivt smagende kaffe – uden at behøve at ændre mængden af kaffe eller vand. Denne funktion kan vælges for alle kaffevarianter.

My Coffee Memory
Du vil da ikke behøve at indstille din personlige kaffepræference hver gang du laver kaffe? Intet problem! Med funktionen ”My Coffee Memory” kan du programmere dine personlige favoritter blandt de forskellige kaffespecialiteter helt individuelt. Melitta® Barista T Smart® gemmer indstillingspræferencer for op til fire personer. 

Italiensk tilberedningsproces
Den italienske tilberedningsproces giver dig autentisk smag ved at sikre at ingredienserne tilsættes i den rette rækkefølge ifølge den originale italienske opskrift. I en latte macchiato hælder man derfor espressoen i efter mælken og mælkeskummet, og man gør det modsatte i en cappuccino.

Best Aroma System
Med funktionen Bønne til kop males den præcise mængde kaffebønner, og det nymalede kaffe bruges med det samme*. Den særskilte tætning på Aromasafe® låget på bønnebeholderen med to kammer garanterer en oplevelse af rigtig frisk kaffenydelse kop efter kop. Den mørktonede beholder hjælper også med at bevare kaffebønnernes smag.
*Obs: Efter gennemført manuelt skift at bønnetype kan det ske at der er kaffe at foregående bønnetype tilbage i kværnet. Et fuldstændigt skift til den ny kaffebønnetype sker efter højst 2-3 kopper, afhængigt af hvilken styrke er indstillet til kaffen.

Indbygget kaffekværn så stille som sne
Vil du nyde din kaffe i fred og ro? Det er intet problem, med kværnet som er stille som sne og meget hurtigt.

TFT-farvedisplayet
Førsteklasses komfort: TFT-farvedisplayet med høj opløsning gør maskinen nem at bruge. Skridt-for-skridt-anvisningerne vejleder dig igennem menuen.

One Touch
Barista T Smart® er imponerende nemt at håndtere. De forud-installerede kaffevarianter espresso, café crème, cappuccino og latte macchiato kan vælges med en enkel knaptrykning. Du kan også nemt vælge varmt eller skummet mælk eller varmt vand med One Touch.

Touch & Slide
Den innovative Touch & Slide-funktion lader dig indstille og anvende din maskine nemt og bekvemt ved at let røre ved sensorpanelerne. 

Double Cup-indstilling
Med Double Cup-indstillingen kan du lave to kopper med et flertal af kaffevarianter med eller uden mælk samtidigt.

Alt-i-et-udløb
Separate mundstykker til kaffe, mælk og varmt vand indebærer at det er nemt at lave din yndlingsdrink uden at flytte på koppen. Udløbet har også indbygget LED-belysning og kan justeres i højden op til 140 mm, så der er plads til høje latte macchiato-glas. 

Pro Aqua filterteknologi
Hvis du anvender vandfiltret Melitta® Pro Aqua skal Barista T Smart® kun afkalkes en gang om året. Det filtrerede vandet forbedrer ikke kun kvaliteten og smagen af din kaffe, men forebygger også at kalklagringer bygges i vandsystemet. (Dette gælder hvis man brygger seks kopper kaffe på 120 ml om dagen og skifter filteret seks gange, som det står i apparatets brugsanvisning.)

Aftagelig bryggeenhed
Bryggeenheden er praktisk og nem at tage af og rengøre. Dette gør at selv indersiden af maskinen kan rengøres.

Plug in-mælkesystem
Et aftageligt mælkesystem med en udvendig mælkebeholder som kan vaskes i opvaskemaskinen og kan være i alle køleskab. 

Easy Steam Cleaning
Hurtig og hygiejnisk rengøring af dele som kommer i kontakt med mælk med hjælp af varmt vand og damp.

Automatisk rengørings- og afkalkningsprogram
Automatisk rengørings- og afkalkningsprogram som grundigt fjerner rester i kaffe- og mælkesystemerne.

Energibesparingsfunktioner
Med 0 Watt-bryderen kan du bekvemt frakoble din Barista T Smart® fra strømmen. Desuden giver den programmerbare energibesparingsfunktion og slukningsfunktionen som kan installeres sparsom drift.

Mission eco & care
Vi har udviklet en etikette som sidder på garanterede godkendte apparater. På etiketten er der et værdisystem som vi har udviklet


0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.