Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
MEE skærebræt ø 50 cm
MEE skærebræt ø 50 cm
MEE skærebræt ø 50 cm
MEE skærebræt ø 50 cm

1 / 4

MEE skærebræt ø 50 cm

829 kr.
Rundt skærebræt af FSC-certificeret akacietræ med smuk åretegning. MEE er solidt og har tyngde. Den bløde overflade er ubehandlet og hver bakke er unik, da træ har naturlige variationer. Det robuste skærebræt har klodser af akacietræ nedenunder. Klod
Læs mere
Rundt skærebræt af FSC-certificeret akacietræ med smuk åretegning. MEE er solidt og har tyngde. Den bløde overflade er ubehandlet og hver bakke er unik, da træ har naturlige variationer. Det robuste skærebræt har klodser af akacietræ nedenunder. Klodserne har filtdupper nedenunder, så brættet står blødt og stabilt. MEE kan også bruges som serveringsfad og bliver et smukt midtpunkt på bordet, måske til farvestrålende frugter og grøntsager eller det nybagte brød. Skærebrættet er fødevaresikkert.

Produktet er lavet af træ, som er fældet i et ansvarsfuldt, kontrolleret og mere bæredygtigt skovbrug, der tager hensyn til mennesker og miljø.

Materiale: Akacietræ.
Størrelse: ø 50 cm, total højde 5 cm. Bakkens højde 2,5 cm.
Rengøring: Opvask i hånden, tørres tør.
Tip/råd: MEE er meget dekorativ og passer ved siden af komfuret til at stille peberkværn, olivenolie og dine yndlingskrydderier på.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter