Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Medisana kropsanalysevægt BS 460 sort og sølvfarvet

Fri fragt
Medisana kropsanalysevægt BS 460 sort og sølvfarvet
Medisana kropsanalysevægt BS 460 sort og sølvfarvet
Medisana kropsanalysevægt BS 460 sort og sølvfarvet
Medisana kropsanalysevægt BS 460 sort og sølvfarvet
462 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-6 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Med BS 460-kropsanalysevægten fra Medisana kan du holde øje med din krops sundhed hver dag i dit eget hjem. Dette apparat giver dig mulighed for at måle kropsvægt, BMI, kalorieforbrug per dag, kropsfedt, knoglemasse og muskelmasse. Vægten er forsynet med en aftagelig skærm, tidsdisplay samt fascinerende, blåt LED-lys. Derudover har denne badevægt en særlig høj vægtkapacitet på op til 180 kg. Kropsanalysevægten anvender syv 1,5 V AAA-batterier, som medfølger i pakken.
 • Farve: Sort og sølvfarvet
 • Materiale: RVS
 • Mål: 31,9 x 31,9 x 2,8 cm (L x B x H)
 • Vægt: 2 kg
 • Der medfølger 7 x 1,5 V AAA-batterier
 • Maks. vægtkapacitet: 180 kg
 • Hukommelse til 10 personer
 • Nøjagtig måling af kropsvægt, BMI, kalorieforbrug per dag, kropsfedt, knoglemasse og muskelmasse
 • Med aftagelig skærm med stativ og vægmontering samt tidsdisplay
 • Automatisk, energibesparende slukningsfunktion
 • Med blåt LED-lys (lysende tværmønster)
 • Sikkerhedsglas med runde hjørner
 • SKU:427046
 • EAN:4015588404825

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .